MILYEN ÉLETEK SZÁMÍTANAK?

MILYEN ÉLETEK SZÁMÍTANAK?

Nos? Mit szólnak hozzá? Mindegy is…

Igazából az a legfontosabb kérdés, hogy meddig lehet ezt eltűrni. Szemmel látható, füllel hallható, hogy -amint ezt az elmúlt napokban többször megírtam- a világmegváltásban utazó liberális és baloldali politika nem hogy tűri, de támogatja mindezt. A sajtója szintúgy. Hiszen ezek a képek, ezek a felvételek, ezek a hírek mintha nem is lennének.

Emlékeznek még, mi lett abból, amikor egy magyar operatőr nő -állítólag- elgáncsolt egy migráns gyereket a magyar határon? Hetekig erről cikkezett a hazai és a világsajtó, a szerencsétlen nő életveszélyes fenyegetéseket kapott, munkáját elvesztette, és a saját közvéleményület arról igyekeztek meggyőzni, hogy ez maga az erőszak iszonyata, a nácizmus, ennek azonnal megálljt kell parancsolni.
Most két éves kislányok nyakára térdelnek, anyákat ölnek meg, vernek félholtra, zokogó kisgyereket rúgnak fejbe, és mélységes, hullaszagú, liberális és baloldali dögkútból áradó csönd a válasz.

Mert ezeken a felvételeken feketék követik el az erőszakot – a valódi, elviselhetetlen erőszakot.

Feketék?

Hírdetés

Nem. A feketék nem ilyenek. Ezt megelőző bejegyzésemben idéztem ide a blogra Zoli barátom írását a Délvidékről, ő beszél a feketékről és a feketék lelkéről.
Ezek nem azok.

Ezek nem tudom, micsodák. De akik így, falkában képesek összeverni egy tehetetlen anyát és a zokogó kisgyerekét, akik két éves kislányok nyakára térdelnek, akik gyerekeket lőnek agyon azokkal… nos, azokkal mi legyen?

Erre van válasz? Mondjuk a kibaszott Kálmán László náciszakértőnek, a negédes, egyre elviselhetetlenebbül modoros és „jóságos” TGM-nek, a 444 meg 24 meg HVG szerkesztőségében lapuló, ezekkel a nem tudom micsodákkal naponta közösséget és szolidaritást vállaló, magukat újságíróknak nevező kibaszott bűnözőknek van válaszuk erre a kérdésre?

Nincs.

És csak remélhetjük, hogy a maradék normalitásnak hamar lesz egy válasza végre.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »