Miért nem törődnek a férfiak jobban a testi-lelki egészségükkel?

Miért nem törődnek a férfiak jobban a testi-lelki egészségükkel?

A mai modern, nőközpontú, feminista társadalomban a férfi test, mint olyan, nem számít értéknek. Ez persze nem teljesen újkeletű dolog, hiszen a férfiak teste mindig is fogyóeszköz volt, lásd pl. a háborúkat… Ami viszont újdonság, az a feminizmus által képviselt és hirdetett, nyílt férfiellenesség. Nyíltan ki van mondva, hogy a mai világban a nőknek – elvileg – nincs már semmi szükségük sem a férfiakra.

A szabadjára engedett és támogatott hipergámia miatt a férfiak 80%-a eleve láthatatlan a nők számára… A testük és pláne a szexualitásuk nem számít értéknek. Sőt, már magát a létezésüket is kifejezetten tehernek, zavaró tényezőnek tekinti a női hipergámia. Semmi sem dühíti jobban a modern, hipergám, feminista nőket, mint hogy a társadalom normális működéséhez – elvileg – figyelembe kell(ene) venni ezen férfiak létezését és igényeit is…

Sőt, a hipergám, emancipált nők mostanában már azon is felháborodnak, hogy ezeknek a férfiaknak is joguk van megszólítani őket és egyáltalán külön engedélykérés nélkül is beszélni hozzájuk… De sok helyen már a rájuk nézést (“male gaze”) is problémának akarják beállítani… Ezért a hipergám, feminista nők igyekeznek a törvényhozást olyan irányba befolyásolni, hogy ezeknek a jelenségeknek “szexuális zaklatás”, illetve “nem kívánt szexuális érdeklődés” címén a minél közelebbi (disztópikus) jövőben lehetőleg elejét vegyék.

Hírdetés

A lelki egészségünkről ne is beszéljünk… – “Mondjuk el őszintén, hogy mit gondolunk, ne nyomjuk el magunkban az érzelmeinket hanem osszuk meg azokat a nőkkel, és felejtsük el azt, hogy “a fiúk nem sírnak” és nyugodtan sírjunk is”… – Aztán ha mindezt ha csak egyszer az életben véletlenül meg is tesszük, akkor azonnal és egy életre megtanuljuk, hogy a nők mindezt egy percig sem gondolták komolyan. És ilyet soha többet nem teszünk, ha jót akarunk magunknak…

A mai modern, nőközpontú, feminista társadalomban a férfiak teste nem érték, a férfiak lelke nem érték, a férfiak testi-lelki egészsége nem érték. Miért akarnánk hát azt férfiként megőrizni? Hogy minél tovább élhessünk ebben a nőközpontú, férfiellenes, feminista társadalomban???

Kösz, nem. Inkább égetjük mindkét végén a gyertyát… Én legalábbis feltétlenül.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »