MIÉRT NEM…?

MIÉRT NEM…?

„A Ligetvédők már a fák átültetése ellen is tiltakoznak 

Megközelítően háromtucatnyi Ligetvédő gyűlt össze kedd délelőtt a Városligetben, mert reggel egy faátültető gép és más munkagép jelent meg a volt Kertem területén.

Megközelítően háromtucatnyi Ligetvédő gyűlt össze kedd délelőtt a Városligetben, mert reggel egy faátültető gép és más munkagép jelent meg a volt Kertem területén. A hatóság három mikrobusznyi rendőrrel vonult a helyszínre. Ők egy darabig a tiltakozók közelében várakoztak, majd dél körül váratlanul távoztak. 

Hírdetés

Amikor a Ligetvédők szétszóródtak, a munkások rendőri segítséggel juttatták be a gépeket. Erre válaszul az aktivisták bemásztak a területre. A Ligetvédők igyekeztek ugyan megállítani a munkát, de csak lassítaniuk sikerült. Miközben a faátültető gépek már dolgoztak, a rendőrök hét aktivistát vezettek ki, de ketten felmásztak egy tiszafára. Végül önként jöttek le, amikor már rájuk sötétedett. A huzavona szerdán folytatódott.” (168 óra) 

De most komolyan, gyerekek, elhiszem én, hogy nehéz az élet, kegyetlen a sors, nem jutott soha nő, pasi, értékelhető orgazmus soha, egyik hülye pótcselekvésből szédültök a másik hülye pótcselekvésbe, de a fák átültetésével mi a baj?

Legalább vigyetek egy kis rendszert az elmebajotokba, srácok!

Vagy miért nem játszotok inkább a pöcsötökkel?


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »