Mi Hazánk: sérti 1956 örökségét a tervezett Göncz-szobor

Újabb szellemi mérgezésre készül a gyermekek „érzékenyítése” után a II. kerületi balliberális polgármester, Őrsi Gergely, aki ezúttal a Vérhalom térre szeretne felállítani egy Göncz Árpádot ábrázoló szobrot.

Göncz 1945-ben a Budai Önkéntes Ezred tagjaként a Vörös Hadsereg oldalán ragadott fegyvert, ez hazaárulás, mint ahogy az is, hogy 1956 után Patkány fedőnéven jelentett többekről és nyomorított meg sok magyar életet. A rendszerváltás után már mint köztársasági elnök gáncsolta el a Zétényi-Takács-féle igazságtételi törvényjavaslatot, amely jogalapot teremtett volna a kommunista bűnösök felelősségre vonásához. Sokkal súlyosabban esik latba, hogy ennek a mai napig isszuk a levét, ugyanis ha ott és akkor ezt nem akadályozza, talán kevesebb volt kommunista lenne a közéletben, és sokkal tisztább és frissebb lehetne a levegő Magyarországon.

Hírdetés

Göncz mérlege tehát három történelmi korszakban elkövetett három hazaárulás. Mindhármat a kommunisták érdekében tette, és köpte arcul a magyar nemzetet, a Mi Hazánk szerint ezért mélyen sérti az 1956-os hősök emlékét is a tervezett szobor. Továbbá úgy tűnik, bár ez számunkra nem meglepő, a teljes balliberális oldal ezt a szellemiséget testesíti meg. Ha ez mégis megvalósul, további kreatív és figyelemfelhívó eszközökkel fogjuk kifejezni az antikommunista akaratukat – ígéri közleményében Lantos János, a Mi Hazánk választókerületi elnöke.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »