Meztelen férfi támadt fiatal nőkre Budapesten – egyiküknek eltörte az arccsontját

Meztelen férfi támadt fiatal nőkre Budapesten – egyiküknek eltörte az arccsontját

Meztelen férfi támadt fiatal nőkre Budapesten – egyiküknek eltörte az arccsontját

A férfi először december 4-én, Zuglóban csapott le, ahol két fiatal nőnek is nekirontott, a -15 fokos hideg ellenére csak cipő volt rajta, és arcát takarta egy ruhadarabbal. A szatír megütötte és a földre lökte őket, eközben saját nemi szervét tapogatta.

Február 12-én, kora hajnalban egy másik nő is hasonló esetről értesítette a rendőrséget. Őt is a Rákos-Patak környékén támadta meg egy meztelen férfi, majd elszaladt. A tettes olyan erővel ütötte meg, hogy eltört az arccsontja.

Hírdetés

A környéken készült köztéri felvételeken többször felbukkant egy fehér Opel Astra, ami láthatóan egy-egy éjszakai járatot követett. Mivel mindhárom nőt azután támadták meg, hogy leszálltak a buszról, gyanítható az összefüggés az autó és a bűncselekmények között.

Április 14-én újfent bejelentés érkezett egy hajnali támadásról, az Opel Astra is ismét szerepelt a felvételeken, most már rendszámmal. A rendőrök még aznap este elfogták a 28 éves sofőrt, aki mindent bevallott.

A férfi a támadásokat kontrollálhatatlan pszichés késztetéssel magyarázta, a nyomozók a kocsija kesztyűtartójában egy maszkot, két kést és egy viperát találtak.

A férfit háromrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletével és egyrendbeli súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítják.

A bíróság április közepén elrendelte az aberrált támadó előzetes letartóztatását.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »