Mészáros cégével építtetik újjá a Kutyapárt és a helyiek által felújított piliscsabai buszmegállókat

Mészáros cégével építtetik újjá a Kutyapárt és a helyiek által felújított piliscsabai buszmegállókat

Újabb végtelenül hasznos és értelmes pénzköltés.

Ezzel a címmel posztolt a Kétfarkú Kutyapárt, miután Piliscsabán, Farkas András KDNP-s polgármester előterjesztésére megszavazta az önkormányzat, hogy bontsák el 4 millió forintért a két halas megállót. Azt buszmegállót, amit a Kutyapárt kezdeményezésére a helyi polgárok állhatatos munkájával varázsoltak újjá.

Most majd lebontják és helyette egy újat épít a Nyerges Zsolt és Mészáros Lőrinc tulajdonában levő Publimont kft.

A “tereprendezés” négymillióba kerül, ugyanakkor a Publimont ingyen építi a megállót, cserébe kiteszi rá a reklámfelületeit sok éven át, amiért viszont a város nem fog egy fillért sem kapni. Mindez már csak azért is szomorú, mert a mostani megállóval semmi baj nincs, leszámítva persze hogy nem lehet rajta a pénzünkből kormánypropaganda

Hírdetés

– írja Facebook-oldalán a Kétfarkú Kutyapárt.

Az ügyben petíció is indítottak amiben többek között azt írják,

a buszmegállók felújításában résztvevő piliscsabai polgárok munkájának lebecsülése volna ezen buszmegállók átépítése. A megállókat díszítő grafikák egyébként szellemi termékként jogvédettek, önmagában ezért is meg kell akadályozni ezek tönkretételét.

A Kutyapárt szerint ez a két megálló sokkal jobban védi egyébként az utasokat az esőtől és a széltől, mint a másutt felállított új megállók.

Nem kívánjuk elemezni, hogy ezt a döntést milyen politikai meggondolások mentén hozták meg a döntéshozók, ez egyébként is mellékes. Adva van két megálló, amelyet a piliscsabaiak szeretnek, értük sokan megdolgoztak, ezért követeljük, hogy az Önkormányzat a Klévíznél található megállókat jelenlegi, felújított állapotukban tartsa meg.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »