Mert mit adhat az életemhez egy nő?

Mert mit adhat az életemhez egy nő?

Vállalom, hogy megint szubjektív buborékomból írok kifelé. Nem is állítom, hogy ez egy általános trend lenne, de van ilyen is – erről meggyőződtem, miközben régi és új barátokkal beszélgettünk mintegy mellékesen a témáról. Kell – e nekünk nő? – volt a téma. Arra jutottunk bizony, hogy: nem. 

Mit adhat nekünk egy nő? – Valamennyien 40. életévünket elhagyott férfiak vagyunk, sőt, van, aki már a 60 – at is elkerülte. – A pénzünket onnantól már nem csak arra költhetjük, amire eredetileg akartuk. Jó esetben közös célok jelennek meg a saját célok mellé – rosszabb esetben lyukat beszélnek a hasunkba, és pápá régi, szép, szabad élet.

Shit tesztek, értelmetlen érzelmi próbatételek kiállása, hogy még mindig azok a rendíthetetlen nyugalmú és szerető, sőt hősszerelmes férfiak vagyunk-e, akik le akartuk hozni a csillagokat is… hát, vagy húsz éves kölyökként, de ma már, aligha.

Ha nő van, akkor nyugi nincs, mert mindig kell valami – séta, mozi, színház, takarítás, sövény nyírás – amíg nem nő be az ablakon, kit zavar? – értelmetlen kérdések megválaszolása. Lehet sorolni.

Egyedül, vagy idős édesanyjával meg az ember jól el van abban a közegben, amit kialakított magának.  Kinek patika rend – 60 -as barátom ilyen, ki meg egy lakályosnak érzett szemétdombon – ez vagyok én.

Szex? Ugyan, a nyílt videómban is megbeszéltük Somorjai Martinával hogy egy kellemes jobb kéz fixációm van a maszturbálástól, és annál kényelmesebb szex nincsen. Pornóra, változatos partnerekkel – igaz virtuálisan, de totál kiszolgálva. Ott a csajok tényleg úgy és azt csinálják, ami bevadítja az embert. Mértéktartás egyedül ami jogos kérdés, mert a függés gyorsan megvan, de ha nincs élő partner, akinél bírni kéne az ő orgazmusáig, akkor még egy enyhe függés is elmegy.

Hírdetés

60 – as barátom kellemesen indítja a reggeleit, állandó vendég a Pornhub-on, ahol az ingyenes videók is jóllakatják.

Őszinte leszek: barátként ezer nőt is el tudok képzelni, a társadalmi párbeszédre abszolút nyitott vagyok, milyen szerepeket vállaljanak, hogyan legyenek nők a férfi mellett, hogy ne égjenek ki, hogyan tartsák maguk mellett szexuálisan is a férfit, mit kezdjenek a nyugatról beáramló férfigyűlölettel és a közel-keleti nőelnyomással, stb.

De a magánéletben könnyebb nélkülük. Ezer lelki probléma súlya nem kell, hogy a vállamat nyomja, barátként  tökre jókat elbeszélgetünk, szeretem őket, mert szeretetre méltóak, sőt tisztelem is őket, mert azt is van miért. De most élek a hobbijaimnak, szabad vagyok és elégedett.

Fáj az egyedüllét néha, de voltam házas, tudom, hogy erre a párkapcsolat sem feltétlen gyógyír, mert mindig kettőn áll a vásár.

Mit adhat az életemhez egy nő? Magánéletben pluszt már nemigen, de társadalmilag sokat. Beszélgessünk a válás utáni gyerekelehelyezésről, a fiatal férfiakról, az ő párkapcsolati gondjaikról, a pornóról, ami megnehezíti az egészséges házaséletet, a házasság 2.0-ról, ami már egyre kevésbé vonzó a férfiaknak, arról, hogy az apaság legyen társadalmilag éppen úgy elismerve – politikailag is, pl. – mint az anyaság, hogy ne pénzkeresőgépet lássanak elsősorban a férfiakban – ők maguk se, ha lehet -, hogy férfigyűlöletnek ne legyen helye jobban a nő gyűlöletnél a művészetekben és a reklámiparban, hogy szélsőséges feministák ne befolyásolják a válóperes bíróságokat, hogy az Isztambuli Egyezményt úgy mondjuk fel, ahogy van – sorolhatnám. Erre mind nyitott vagyok.

Hajrá, hölgyek.

 


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »