Menekültek

Akkor mielőtt a menekültek okozta problémák miatt köpködünk érdemes nekünk “kereszténységünkre büszke európaikanak”, akik csak a szeretetet terjesztették a világban egy mai statisztikát megvizsgálni. Melyek azok az államok, amik a legtöbb menekültet befogadják (narancssárga), és melyek azok, ahonnan a legtöbben menekülnek (lila). Emberek, nem “Európa a menekültáradat áldozata”, se nem Amerika! Hanem Európa maga a rasszizmus melegágya.

Engem ez ez egész menekült probléma politikai vetülete felkavar és rá kell döbbennem, hogy mennyire fasisztoid az átlag kelet-európai ember. Igen, így látom, mert más országokban is éltem (mint menekült) és azt gondolom, hogy isten őrizze meg a menekülteket Magyarországtól. Még azokat az embereket is megvetjük, akik már generációk óta köztünk élnek és alig lehet észrevenni rajtuk, hogy nem “fajmagyarok”, nemhogy mély fekete bőrű embereket tudnánk befogadni.

A menekültek többsége nem a problémák elől menekül, hanem az életét menti, vagy erőszakos halál fenyegeti őket, vagy egyszerűen az éhhalál. Kukra tudok hányni attól, akik azt gondolják, “Ez a mi szép, kis Európánk és ezek a jöttek-mentek, akik a mi életszínvonalunkhoz nem tettek semmit, most élvezni akarják ezt.” Igen, ez a fehér ember rasszizmusa. Szerintem mi magyarok élen járunk ebben.

Hírdetés

Menekültek azok, akiknek menekülni kell, nem kirándulni jönnek és mivel megtetszett Európa nekik, úgy gondolják, hogy itt maradnak. Akik az életüket is kockára teszik, azoknak komoly okuk lehet a menekülésre. Hogy ezt a bevándorlási hivatal hogyan ítéli meg, az teljesen mindegy. Lehet hogy aki nem tudja bizonyítani, hogy politikai üldözött, azt visszadobják, illetve nem ismerik el a menekült státuszát, de ha valami önkényesen dönt, akkor a bevándorlási hivatal. Ismerősöm van, aki a német menekültügyi hivatal magas szintjén ül és tudom miről beszélek. Az egész egy sóhivatal, az is lehet hogy azt küldik vissza, aki valóban a politikai elnyomás ellen harcolt és valóban a legjobban üldözték. Ha a médiából a személy nem ismerős, akkor nagyon nehéz bizonyítani, hogy egy tört csont baleset volt, vagy politikai indítékú kínzás.

Lehet hogy a többség “gazdasági menekült”, de az nem menekült, aki az éhhalál elől jön el? Az nem érdemli meg az életet? Vagy csak az, aki a Nyugat által okozott káoszban politikai üldözötté válik? Nagyon kevesen értik meg, hogy a menekült probléma csak egy reakció. Az “akció” tőlünk származik, azzal hogy az EU a második legnagyobb fegyvergyártó, hogy igazságtalan kereskedelmi törvényeket erőszakolunk ezekre az államokra, hogy a legkorruptabb diktátorokat támogatjuk, ha az nekünk gazdasági előnyt szolgál.

A médiában valahogy csak az jön le, hogy ezek az gonosz embercsempészek, akik a “fekete emberfertőzést” nálunk terjesztik, ezek a hibások. Kevesen tudják, hogy a legmagasabb büntetést kapnak az embercsempészek, a gyilkosok után. De hogy kik ők, arról nem szól a nóta. Olyan emberek, akiknek halászcsónakjuk van, de már a halászatból nem tudnak megélni, mert az EU az ipari halászatával kiürítette a Földközi tengert.

Forrás: https://www.facebook.com/istenszeke/posts/10205420121160400:1


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »