Mellette sétálva hallotta, hogy miként akar öngyilkos lenni a nő – beszámoló

Mellette sétálva hallotta, hogy miként akar öngyilkos lenni a nő – beszámoló

A fültanú riasztotta a rendőröket.

Egy állampolgári bejelentés nyomán indult egy ismeretlen nő keresésére Tóth Attila Gábor zászlós, szabadszállási körzeti megbízott, és Tóth György Gábor törzsőrmester, járőrparancsnok Dunavecsén hétfő este – olvasható a police.hu oldalon.

Valaki ugyanis értesítette a rendőrséget arról, hogy fültanúja volt az utcán egy beszélgetésnek, miszerint egy vele szemben sétáló hölgy azt mondta valakinek telefonba, hogy le fog ugrani a közelben lévő Pentele hídról.

Hírdetés

A szolgálatban lévő rendőrök komolyan vették a kapott információt és átfésülték a környéket. Közben egy másik telefonhívás is érkezett a rendőrségre, és ennek segítségével már célirányosan a Duna mellett lévő gáthoz mentek az egyenruhások, ahol meg is láttak egy nőt a vízpart melletti padon ülve. A 27 éves nő már egy gumival elszorította a könyökhajlatát, és egy penge volt a kezében. A rendőrök közelebb mentek hozzá, és rövid beszélgetés után elvették tőle a pengét.

Mivel a pad melletti asztalon nagyobb mennyiségű alkohol és gyógyszer volt, azonnal mentőt hívtak. Az elkeseredett nő – akit elhagyott a párja és összeveszett az édesanyjával is – szerencsére nem vett be a gyógyszerekből, és mivel a rendőrök időben érkeztek, megmentették attól, hogy végzetes lépésre szánja el magát.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! Segítséget találhat az ongyilkossag.hu oldalon is.

(A nyitókép illusztráció.)


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »