Meleg kóla után itt a meleg kofola

Meleg kóla után itt a meleg kofola

Magyarországon augusztus elejétől gerjeszti az indulatokat a Coca-Cola az azonos nemű pártkapcsolatokat népszerűsítő reklámja miatt. A szivárványos kampányba minden jel szerint beállt a Kofola is.

Meglepődve tapasztaltuk az egyik dél-szlovákiai falu üzletében, hogy a kétliteres Kofola Original hatüveges kartonjának csomagolásán két, egymásnak csókot adó hölgy hirdeti am Kofola központi üzenetét:

„Szerelemből mindenkinek jut elég”. Az egyik hölgynek ugyan bajszot rajzoltak, a helyzet azonban aligha félreérthető.

Hírdetés

Ezzel a Kofola is beszállt a liberális szivárványos kampányba, sőt, némiképp emelte is a tétet. A Kofola Original hivatalos Youtube csatornáján április 1-jén megjelent videón például két fiatal srác látható (nem egy Jason Statham alkatok, szóval, már első ránézésre is a Szivárványos Pride jut eszünkbe), akik a parkban kiszúrnak maguknak egy csinos fiatal lányt. A reklám végén a lány közös együttlétre invitálja őket– igen, mindkettőjüket.

Szerelemből jut elég mindenkinek, hirdeti a Kofola, és teszi mindezt úgy, hogy nem csak az egynemű partnerséggel próbálja növelni eladásait, hanem a promiszkuitás (tartós jelleg nélküli, túlzottan szabados nemi élet) propagálásával is. Mindezt a fiatalok körében.

Kérdés, hogy a többségében konzervatív szlovákiai lakosság körében mennyire lehet sikeres egy ilyen kampány. Főleg, hogy a Kofolára is rájár a rúd az idei évben. A szokásosnál hűvösebb tavaszi időjárás miatt az első félévben csökkent a Kofola fogyasztása. Olyannyira, hogy az év első felében 1,5 millió eurós nyereséget könyvelhettek csak el, szemben a 2018-as év első félévének 5,8 millió eurós nyereségéhez képest.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »