Megverte édesanyját, láncfűrésszel fenyegetőzött

Megverte édesanyját, láncfűrésszel fenyegetőzött

Ittasan bántotta saját édesanyját és aztán bekapcsolt láncfűrésszel fenyegette a szomszédot, aki az asszony segítségére sietett Csorna mellett – ezt állítja a frissen született vád.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a 25 éves férfi egy Csorna melletti településen élt édesanyjával. Idén tavasszal lerészegedve jött haza, döngette a kaput, s a zajra kileső 56 éves édesanyjának kétszer az arcába öklözött. A szerencsétlen nő súlyosan megsérült. 

Hírdetés

A támadás után a szomszédjához menekült, aki hívta is a rendőrséget. Közben az erőszakos fiú beszaladt a házukba egy láncfűrészért, bekapcsolta és azzal fenyegetőzött, hogy szétvágja vele édesanyját, és a szomszédot is kinyírja. A fűrészt a kerítésen keresztül be is emelte a szomszédhoz, miközben a gázkart húzta.  

Utána letette, és a kerítésen keresztül bemászott a szomszédhoz, aki azonban kizavarta. A korábban már büntetett vádlott ellen az ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság, könnyű testi sértés, magánlaksértés és minősített zaklatás miatt emelt vádat. Vele szemben négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható – közölte a megyei főügyészség. A nyomozás során a Csornai Rendőrkapitányság rendőrei jártak el. 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »