Megtalálta a célközönségét: Józsefvárosban árulta a kábítószert

Megtalálta a célközönségét: Józsefvárosban árulta a kábítószert

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki éveken keresztül egy Budapest VIII. kerületi lakásból értékesítette a különböző kábítószereket a visszatérő vásárlói részére. 

Hírdetés

A vádirat szerint a vádlott legkésőbb 2018 nyarától kezdődően, különféle kábítószerekkel – köztük amfetaminnal (speed), MDMA-val (extasy), és GLB-vel (gina) – kereskedett Budapesten.

A vádlott a beszerzett kábítószert egy VIII. kerületi lakásban tárolta és előzetes egyeztetést követően, általában onnan értékesítette tovább a vásárlói részére. A férfi a speedet, valamint az extasy-t 2000-3000 forint/gramm, illetve 2000-3000 forint/tabletta áron értékesítette, a gina nevű szert pedig üvegenként 5000 forintért árulta.

A dílerre 2022. június 17-én csaptak le a nyomozók, amelynek során a VIII. kerületi lakásban összesen csaknem 500 gramm speedet és ginát, és több mint 400 darab extasy tablettát találtak, továbbá a kábítószer-kereskedelemből származó mintegy 900 000 forint készpénzt is lefoglaltak.

A Fővárosi Főügyészség a férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja, és vele szemben fegyházbüntetést, pénzbüntetést, valamint vagyonelkobzást is indítványozott a vádiratban.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »