Megkezdődött az 5 gyermekét meggyilkoló német nő tárgyalása

Megkezdődött az 5 gyermekét meggyilkoló német nő tárgyalása

Tavaly ősszel 5 gyermek holttestére bukkantak a rendőrök egy solingeni lakásban. A gyilkosságokkal az édesanyjukat, a 28 éves Christiane-t vádolják.

Az ügyészség szerint a nő gyógyszert kevert gyerekei reggelijébe, majd amikor azok teljesen elkábultak, a kádba fojtotta őket – írja a Hirado.

A tárgyalás június 14-én hétfőn vette kezdetét, azonban a gyilkossággal vádolt Christiane K. eddig még nem szólalt meg az ügyben, és várhatóan nem is fog tanúskodni.

A vádirat szerint a solingeni anya

három kábítószerből álló koktélt adott a gyerekeknek, mielőtt egyesével a fürdőszobába cipelte és vízbe fojtotta volna őket.

A jelentések szerint a helyszínre érkező mentők megpróbálták újraéleszteni a gyerekeket, de túl későn érkeztek, hogy megmentsék az életüket.

Hírdetés

Az eset közvetlenül az után történt. hogy a nő rájött, 4 gyerekének apja új barátnőt talált magának. A hatgyermekes nő, akit életfogytiglani börtönbüntetéssel is sújthatnak,

azt állítja, hogy a gyerekeket egy álarcos betörő ölte meg,

azonban a nyomozás során semmilyen erre utaló jelet nem találtak.

Gyerekei megölése után a sokkos állapotban lévő nő, vonat elé vetette magát a düsseldorfi központi pályaudvaron, de az utolsó pillanatban kihúzták a sínekről.

Christiane egy-, két- és hároméves lányának, valamint hat- és nyolcéves fiának holttestét a családi lakásukban találták meg 2020 szeptember 3-án.

A nő legidősebb, 11 éves gyermeke, akire jelenleg rokonai vigyáznak, sértetlenül úszta meg az esetet, mert a gyilkosságok ideje alatt iskolában volt.

Az ügyészek Christiane-t különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják, mondván, hogy kihasználta gyermekei ártatlanságát és védtelenségét.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »