Megjelentek az utakon az első önvezető Teslák

100.000 Ft-ból napelemes rendszer Európai Uniós támogatással?Kérjen itt ajánlatot. 5 perc alatt személyre szabott ajánlatot kap (x)

A gyártó egyelőre nagyon óvatos, hiszen csak egy szűk körben kezdik el a tesztelést, és várhatóan csak nagyon nagyon bővítik a bétatesztelők csoportjának létszámát, írta a teslasok.hu. Az önvezető csomag bétáját tartalmazó frissítés leírása is minden eddiginél fokozottabb figyelmet kér a tesztelőktől, főleg nehezen belátható kanyarok, kereszteződések és szűkebb helyzetek esetében. Lássuk hát, hogy hogyan is néz ki az első publikus béta változata annak a rendszernek, amelyre bő 5 éve várunk a Teslától.

Az első változat még egészen egyedi módon vizualizálja az autó környezetét. Ahogyan láthatjuk, a Teslák szépen rajzolják ki az utat, padkákat, sőt, még egy körforgalmat is ügyesen fest a kijelzőre az amerikai villanyos. A kereszteződésekben megadja az elsőbbséget, indexel és kanyarodik úgy, ahogyan azt az előre beállított útvonal kívánja, a videók feltöltőjének elmondása alapján pedig alig volt szükség közbelépésre.

 

Hírdetés

Overly cautious at a roundabout… I didn’t have to interact until the end of the process. Not bad for the first attempt! Go FSD BETA! pic.twitter.com/3gPkztUWgY

— Brandonee916 (@brandonee916) October 22, 2020

Kíváncsian várjuk a többi videót a Full Self-Driving Betáról, illetve az első tesztelők véleményeit. Ahogyan az eddig is volt, az Autopilot ezen funkciója is a programozók munkája mellett gépi tanulással is fejleszti önmagát, így várhatóan a teszt megkezdése után rövid időn belül sokat fejlődik majd a rendszer.


Forrás:alternativenergia.hu
Tovább a cikkre »