Meghalt Tina Turner

Meghalt Tina Turner

Az ikonikus énekesnő ma svájci otthonában hunyt el, hosszan tartó betegség következtében. Képviselőinek ma esti nyilatkozata szerint „Tina Turner, a „Rock’n Roll királynője” békésen elhunyt 83 éves korában, hosszú betegség után.

Tina Turner – vkar

„Azt akarom, hogy a Rock ‘n’ Roll királynőjeként emlékezzenek rám – egy nőre, aki megmutatta, hogy rendben van, ha saját feltételeid szerint törekszel a sikerre”: Tina Turner utolsó interjúja hat héttel azelőtt, hogy meghalt zürichi tó melletti birtokán.

Tina Turner elmondta, hogyan akarta, hogy emlékezzenek rá a mindössze hat héttel ezelőtti interjúban.

Hírdetés

Az ikonikus énekesnő ma svájci otthonában hunyt el, hosszan tartó betegség következtében. Képviselőinek ma esti nyilatkozata szerint „Tina Turner, a „Rock’n Roll királynője” békésen elhunyt 83 éves korában, hosszú betegség után a svájci Zürich melletti Küsnachtban lévő otthonában. – Vele a világ elveszít egy zenei legendát és egy példaképet.

Az énekesnő közösségi oldalain egy kísérő közlemény így szól: „Nagy szomorúsággal tudatjuk Tina Turner elhunytát.”

Zenéjével és az élet iránti határtalan szenvedélyével rajongók millióit varázsolta el szerte a világon, és inspirálta a holnap sztárjait.”

A hetvenes években az Ike és Tina Turner duó tagjaként vált ismertté, mielőtt szólókarrierbe kezdett, amely a történelem legsikeresebb női előadói közé tartozik.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »