Meghalt egy Ghaith Pharaon, komoly esély van rá, hogy az Orbáné

Helyi idő szerint holnap 13 órától 19 óráig lesz dr. Ghaith Rashad Pharaon gyászszertartása a bejrúti Four Seasons Hotelben, értesült az Index.

Felhívták az ötcsillagos szállodát, ahol megerősítették a laphoz eljutott arab nyelvű gyászjelentés tartalmát, azaz hogy vasárnap délután családtagok és barátok búcsúznak egy szaúdi állampolgárságú, dr. Ghaith Rashad Pharaon nevű embertől.

Arab és angol nyelvű híroldalakon egyelőre nem jelent meg, hogy meghalt volna az FBI és az Interpol által 25 éve körözött olajmilliárdos, egy arab üzleti élettel foglalkozó lap Twitter-oldala ma hajnalban közölte az információt.

A Pharaonról szóló Wikipédia-szócikket is frissítették már a halálhírrel, de az oldal szerkesztői egyelőre nem hagyták jóvá.

A szerkesztés még nem nyilvános, de a szócikk oldalán itt megtekinthető. A Pharaonról szóló angol nyelvű Wikipédia-oldalt egyébként 2006-ban hozta létre egy Whiskey Pete nevű felhasználó, aki 2008 óta inaktív. A user további szócikkeiből látszik, hogy nagyon képben van az iszlamista terror finanszírozásával – írta korábban a 444.

A rendelkezésére álló információk alapján az Index nem tudja 100 százalékos bizonyossággal állítani, hogy az a Pharaon, akitől holnap Bejrútban elbúcsúznak, azonos az Orbán szomszédjában telket vásároló Pharaonnal, de erősen valószínűsíthető az egyezés.

Hírdetés

A portál a következő érveket hozza fel az egyezés mellett:

  • A Pharaon ugyan gyakori név az arab világban (a jelentése fáraó), de az, hogy valakinek ez legyen a vezetékneve és a keresztnevei is stimmeljenek, az már elég különösen hangzik.
  • Főleg, hogy mellette doktor is.
  • A Magyarországon üzletelő Pharaon évtizedek óta Bejrútban él, vállalkozásainak székhelye is ott található.
  • Azt mi tesszük hozzá, hogy a Twitter-bejegyzés szerint 76 évesen halt meg Pharaon, ami kort tekintve is egybevág az Orbán-szomszéddal.

    (Kuruc.info – Index nyomán)

    Kontrát azt mondja, elkapnák Pharaont, ha idejönne – éppen ők biztosítottak éveken át tartózkodási engedélyt neki

    Kósa: teljesen nem szűrhető a terrorizmus, ha Pharaon jön, elkapjuk

    "Ez nem morális, hanem üzleti ügy" – a Mol szerint rendben van, hogy egy bevándorlóbűnözővel szerződtek

    Csalás, zsarolás és felbujtás miatt is keresi az FBI és az Interpol Orbán újdonsült szomszédját

    Orbán bevándorlóbűnöző jószomszédjával a Mol is üzletel

    Kontrát: nincs is az országban Ghaith Pharaon nevű személy

    A kormány tudta, hogy körözik, mégis üzletelt a "fáraóval", vízumot is adtak neki


    Forrás:kuruc.info
    Tovább a cikkre »