Meghalt Damu Roland: december 27-i hírösszefoglaló

Meghalt Damu Roland: december 27-i hírösszefoglaló

Meghalt Damu Roland; A várandós nőket is katonai nyilvántartásba veszik Ukrajnában; Halálra gázoltak egy gyalogost az Ungvári járásban; Egy újabb Lamborghinivel látogatott el Bukovelbe a brit milliomos (Fotók); Halálos baleset: ittas sofőr két kisgyereket ütött el Szernyén. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. december 27-én.

December 27-ére virradó éjjel, 47 évesen meghalt Damu Roland – írja a Blikk-re hivatkozva az Origo. Kritikus állapotban, mélyaltatásban volt kórházban Damu Roland. A Blikk azt írja, hogy a színész egy hónapon belül kétszer is kórházba került. Damu Roland a harmadik oltás tervezett felvétele előtt, koronavírus-fertőzés következtében került az intenzív osztályra.  

Ukrajnában a várandós nőket és a kisgyermekes anyákat is katonai nyilvántartásba veszik, ha életkoruknak, szakterületüknek és egészségi állapotuknak megfelelőek. Ukrajnában törvényt vezetnének be arról, hogy minden 18 és 60 év közötti nőt, aki rendelkezik megfelelő szakterülettel/szakmával és alkalmas a katonai szolgálatra, katonai nyilvántartásba kell venni. „A terhes nőket és/vagy kisgyermekes nőket is katonai nyilvántartásba veszik. A férfiakhoz hasonlóan a Területi Toborzó és Szociális Támogató Központok is figyelembe veszik az illető egészségi és családi körülményeit” – áll az üzenetben.

Hírdetés

Kárpátalján, az ungvári járási Dimicsőn (Демичі) egy Volkswagen típusú gépkocsi sofőrje elgázolt egy gyalogost. A halálos baleset miatt büntetőeljárást indítottak. December 24-én a 102-es segélyhívó számra bejelentés érkezett arról, hogy baleset történt Dimicsőn. A nyomozók megállapították, hogy a Volkswagen típusú gépkocsi 49 éves sofőrje elütött egy gyalogost. A 49 éves nő az árokba borult és a helyszínen életét vesztette.

Jonny megismételte 2016-os bravúrját, amikor Lamborghini gépkocsijával meglátogatta Bukovelt. Ezzel egy csapásra Ukrajna-szerte híressé vált. Úgy látszik 5 év után a brit ismét úgy döntött, hogy megismétli bravúrját. Instagram-bejegyzéséből ítélve Johnny már elérte az Ivano-Frankivszk megyét. Ez pedig azt jelenti, hogy nagyon kevés van hátra Bukovelig – olvasható topgir.com.ua oldalon. A TopGir szerint 5 éve egy Lamborghini Huracánnal hódította meg az ukrán Kárpátokat. Az idén Jonny egy erősebb és drágább Lamborghini Aventadorral szándékozott meghódítani a hegyeket.

Kárpátalján, Szernyén két kisgyereket gázolt el egy Audi 34 éves sofőrje. Egy 9 éves gyerek a helyszínen életét vesztette. Tegnap, december 26-án 20 óra körül a 102-es telefonvonalra a Beregszászi járásbeli Szernye községben történt közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A helyszínre kiérkező orvosok sajnos egy 9 éves kisfiún már nem tudtak segíteni. Egy másik 8 éves zárt csípőtörést szenvedett áldozat kórházba került. A helyszíni szemle során kiderült, hogy egy Audi 34 éves sofőrje ittas állapotban elvesztette uralmát járműve felett és elütött két fiatalt, akik az úttest jobb oldalán álltak.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »