"Megdöglesz, te mocsok magyar!" – Szanyban is beköltözött cigánybűnözők keserítik meg az emberek életét

"Megdöglesz, te mocsok magyar!" – Szanyban is beköltözött cigánybűnözők keserítik meg az emberek életét

Szeméthegyek, erőszak, terror, lopások jellemzik Szany egyik kavicsos mellékutcáját, ami egy zártkerti övezetnek tekinthető. Egy lakatlan ingatlanba költöztek alig egy hónapja a cigányok, és ezzel teljesen felborították az eddigi lakók életét – tudta meg portálunk.

Utánanéztünk, kik ezek a bűnöző cigányok.

A "Mosógépkirály", azaz Nagy Szabolcs Béla egy többszörösen elítélt bűnöző, aki informátoraink szerint németországi raktárakat fosztogat, és szállítja Magyarországra az eladásra a lopott mosógépeket.

De ez nem volt elég, létrehozott 2018-ban egy kft.-t Mosógépkirály Kft. néven, ami nem volt hosszú életű, csak áfacsalásra, fiktív számlázásra használta, amivel több mint 400 millió Ft-os kárt okozott a költségvetésnek. Van is pénz cigányos születésnapi partira és cigányos bútorokra…

De nem veti meg a kábítószert sem, K. Gergőt pl. kábítószer hatása alatt megvádolta, hogy megerőszakolta az ocsmány nőjét, és emberrablást hajtottak végre. Erőfölényüket kihasználva bekényszerítették az autójukba a fiút, de annyira sok volt a drog bennük, hogy már az ajtót nem zárták le, és menet közben ki tudott ugrani. A céljuk az volt, hogy agyonverik a Rába-parton és beledobják a holttestet a folyóba, mindezt balesetnek álcázva. A semmitérő rendőrségünk az ügyet meg is szüntette, tehát visszatartó ereje nem volt.

De az ügy itt nem áll meg, a magyarok pénzét, amit költségvetési csalással szerzett, kiadja uzsorában, és több száz százalékos kamattal kéri vissza akár erőszakkal is. Nem véletlenül veretőgép a másik neve.

Az ő valódi lakhelye Rábaszentandrás, Vasút utca 16., ott folytatja „üzleti” tevékenységét is. A környékén rettegésben élnek a magyarok, késsel és karddal fenyegeti, hogy feldarabolja és koporsóba teszi őket. Volt, hogy a közel italboltból önhatalmúlag kitette az összes vendéget, mert csak ő akar bent lenni. Kijelenti, hogy ő a törvények felett áll, és sajnos úgy tűnik, igaza is van, mivel már többször elvitték a rendőrök, de mindig köztünk van, és ugyanúgy folytatja bűnözői tevékenységét.

És veretőgép hogyan is jár el a magyarok ellen? Hát így:

A történet úgy kezdődött, hogy az „anyós” odaköltözött Szanyba, a Kossuth utca egyik kavicsos burkolatú mellékutcájába, ahol folyamatos a rendbontás. A kutyáik a gyalogosokat és a bicikliseket megtámadják, a szemetet közterületen gyűjtik, amit a szél folyamatosan széthord a rendezett kertekbe. A szomszéd felőli kőfalat ledöntötték, és ott járnak át. A tulajdonos hiába figyelmezteti őket és rakja vissza, újra ledöntik, és veréssel fenyegetőznek.

Ki az anyós?

Egyszerű a képlet: az anyós beilleszkedni nem akar, és ha valaki kiáll ellene, akkor segítségégül hívja a veretőgépet.

Az anyós másik lánya (aki mögött szintén ott áll a veretőgép) is rendesen beszállt a magyarok elleni terrorba.

Szó szerint elfoglalták a területet, kijelentették, hogy előttük nem lehet közlekedni. Az út folyamatosan el van állva, aki dudál, azt veréssel fenyegetik. Ennek az útnak két vége van, de önhatalmúlag más területén forgolódnak, viszont a temető felől érkező VW inkább megfordul. A videó magáért beszél:

https://www.bitchute.com/embed/uAGDgBoABJo5/

Hírdetés

Az úton az egyik lakó megelégelte a folyamatos birtokháborítást, és lépett. A felszólítások után a magánterületét „aláaknázta” jancsiszögekkel, hogy megmutassa, őt komolyan kell venni, és nem hagyja magát elnyomni.

A művelet sikerült, a veretőgép a fehér roncsával belehajtott.

De nem úgy alakult utána a helyzet, mint ahogy annak normális esetben történni kellett volna. Visszatért, és mintha övé lenne, úgy járkál más magánterületén.

https://www.bitchute.com/embed/TNzEufKwtOIN/

Ezután jött a tulajdonos elszámoltatása. A kezében volt a hegyes eszköz, többszöri szúró mozdulatot tett vele, és folyamatosan köpködte:

Megdöglesz, te mocsok magyar!

Jól látszik, a kezében ott van az az eszköz, amit a tulajdonos fia készített, és azt el is tulajdonította.

https://www.bitchute.com/embed/2SNhwCSoPjWk/

Állandó a fenyegetés, gyilkosnak nevezik a telek tulajdonosát, mivel akár „meg is halhattak volna”. Hát megkönnyebbült volna a térség…

A rendőrség, miután megérkezett, tehetetlen volt, el is mentek. A cigányok azt mondták, hogy mivel nincs körülkerítve, azért közterület. És ebben jól össze is tudtak fogni Facebookon:

A térkép nem ezt mutatja:

Megfélemlítés, zsarolás, életveszéllyel való fenyegetés. Ez lett a nyugodt környékből.

Kik is ezek a cigányok?

Huszár Máté:

Drácz Gábor:

Járóka Ketrin:

Amire Jézus igent mond…

Ha a tulajdonos kimegy a saját területére, folyamatos az inzultálás, és látva a történteket, nem csoda, ha elnyomják a magyarokat. Egyik nyugdíjas lakó kertje teli van disznövénnyel, évek óta becsülettel gondozza, szépítgeti, ezek pedig letörik, lelopját a virágokat. Nem csoda, ha az embernek elmegy a kedve mindentől.

Az említett harcostársunk megpróbálta maga mellé állítani az ottani lakosokat, mert ő ezt egyedül nem tudja megoldani, de mindenki fél, csak vállat von, hogy nem lehet tenni ellenük. Ráadásul lejárató hadjárat is indult ellene.

A környéken senki sem tud fellépni a kancigány ellen, mivel az erőviszonyok nem egyenlők. Egy ilyen állat gondolkodás nélkül szúrja meg a magyarokat.

Mutassuk meg, hogy van nemzeti összefogás a cigányterror ellen, és közös erővel tisztítsuk meg a bűnözéstől a környéket!

Aki harcostársunkat támogatja ebben a demonstrációban, itt találja.

További videók pedig itt érhetők el.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »