Matovič újra Sulíkon köszörüli a nyelvét: „Hagyni a disznót a vályúnál?”

Matovič újra Sulíkon köszörüli a nyelvét: „Hagyni a disznót a vályúnál?”

Igor Matovičot úgy tűnik nem elégíti ki a pénzügyminiszteri munka, így újabb bejegyzéssel próbálta tegnap este provokálni koalíciós ellenlábasát, Richard Sulíkot.

A bejegyzésében számon kérte Sulíkon, hogy bár egy éve követelte Andrej Holák eltávolítását az állami szolgálatból, a gazdasági miniszter azt mégsem tette.

A volt kormányfő Holákot hűségesnek tartja Fico és Pellegrini vagabundjaihoz, szerinte Holák egy olyan tolvaj, aki az állam nevében jogi szolgáltatásokra kötött szerződést 582 eurós órabérért.

Hírdetés

Furcsának találja, hogy Sulík a védelme alatt egy éven keresztül hagyta “a disznót a vályúnál”, egészen addig, amikor is érte jött a NAKA. Ezzel a volt kormányfő szerint megjelent a közösség igénye, hogy rávilágítsanak az összes közbeszerzésre, az összes üzletre, a károkra, amit az állami vállalatban elkövetett.

Bejegyzése végén Matovič kifejti,

az utóbbi időben elharapóznak azok a gyanúsítások: az egyes miniszterek miért is pátyolgatják a környezetükben a maffia kifutófiúit. A volt kormányfő reméli, a háttérben nem az ördöggel kötött szerződés áll.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »