Másfél órán belül elfogták a nadrágrablót

Másfél órán belül elfogták a nadrágrablót

Másfél órán belül elfogták a nadrágrablót

A bajai nyomozók elfogták és őrizetbe vették azt a 18 éves sükösdi fiatalt, aki dulakodás árán is megtartotta a lopott termékeket.

Hírdetés

A rendőrség tájékoztatása szerint 2021. január 27-én, kora délután egy férfi ment be az egyik bajai áruházba. Rövid nézelődés után kiválasztott két nadrágot, majd azokat bevitte a próbafülkébe, ahol a termékekről eltávolította az áruvédelmi eszközöket.

A fiatal az egyik nadrágot felvette, a másikat pedig a táskájába rejtette, és fizetés nélkül akart távozni, ám az üzletvezető ezt észrevette. Felszólította a férfit, hogy adja vissza a nadrágokat, de a tolvaj ennek nem tett eleget. A vita dulakodásba torkollott, majd a tettes többször ellökte az őt visszatartani próbáló kereskedőt, és zsákmányával együtt elmenekült.

A sértett által adott személyleírás alapján a bajai rendőrök forró nyomon kezdték meg a rabló felkutatását, akit alig másfél óra múlva, a helyi buszpályaudvaron el is fogtak. Az elkövetőt – előállítását követően – kihallgatták és őrizetbe vették.    

A Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai előterjesztést tettek a sükösdi lakos letartóztatásának indítványozására.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »