MÁRKI ELVTÁRS ELMÚLT 24 ÓRÁJA

MÁRKI ELVTÁRS ELMÚLT 24 ÓRÁJA

Lássuk előbb a „lejárató anyagokat”, a titokzatos „dossziét”, amelyet a titkosszolgálat állított össze, hogy lejárassa korunk összellenzéki messiását, a fröccsöntött Nicolaet, a purhabból fújt „materialista keresztényt” – szóval ezt az elbaszott kis pitiáner ügynököt.

Erről a mi szeretve tisztelt Csintalan Sándorunk, a már mindent és mindenkit eláruló bukfencmester, mostanra a vele egylényegű, másfél szürke agysejtet konokul birtokló Pörzse Sándor oldalán kikötve így ír:

„Kedves Péter! Ez semmi, nem ügy”

Kedves Péter! Ez semmi, nem ügy. Hülyét csinálsz magadból és szövetségeseidből. Kérlek ne hergeld értelmetlen marhaságokkal híveidet és a kedves közönséget. Van ítt uszító politikus fölös számban. Azt a hülyét aki rávett erre, azonnal rúgd ki. Alkalmatlan. Mi lesz itt ha tényleg helyzet lesz.?”

Ugyanerről kifejtette véleményét Sebes Gábor is:

Hírdetés

„Márki-Zay teljesen megzakkant – titkos jelentésnek állít be egy cikkgyűjteményt, amelyet feketével kisatírozott oldalak színeznek.

Márki-Zay teljesen megzakkant. Titkos jelentésnek állít be egy cikkgyűjteményt, amelyet feketével kisatírozott oldalak színeznek. Ekkora kamut rég láttam. Ilyen titokzatos, jamesbondos források vannak benne.”

Hogy mennyire így van…

Ezen a ponton jegyezzük meg, hogy a titokzatos dossziét a DK adta át Márki-Zaynak, a DK pedig „egy fideszes önkormányzati képviselőtől kapta”. Aha… Összegzem, hogy értsék:

A Fidesz és a kormány vállt vállnak vetve utasítja a titkosszolgálatot, hogy állítson össze „lejárató anyagokat” Márki-Zayról. A titkosszolgálat összeállít egy „titkos dossziét”, amely összeollózott újságcikkekből áll. Ezt átadja a kormánynak. A kormány nagyon meg van elégedve, és a dossziét továbbadja a Fidesznek. A Fidesz is nagyon meg van elégedve, és a dossziét átadja egy fideszes önkormányzati képviselőnek azzal az utasítással, hogy nevezett önkormányzati képviselő adja át a dossziét a DK-nak.

Ugye, milyen világos, és mennyire életszerű? Mint a bajai videó volt a 2014-es választási kampányban…

„Azt a hülyét aki rávett erre, azonnal rúgd ki. Alkalmatlan.” – írta Csintalan. Élhetünk a gyanúperrel, hogy ez a hülye nem lehet más, mint Gurzó Ákos, aki Amerikából jött haza, hogy Márki-Zay kommunikációs főtanácsadója legyen. (Jött? Nem küldték, mint magát Márki-Zayt esetleg?…) Na most ez a Gurzó tanácsolta azt is Márki-Zaynak, hogy buzizza le a fél kormányt, ők maguk vallották be, hogy „mindent mértek, ezt is”, és úgy gondolták, hogy jó lesz…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »