Marco Rossi keretet hirdetett: Számol Varga Rolanddal és Géresi Krisztiánnal is

Marco Rossi keretet hirdetett: Számol Varga Rolanddal és Géresi Krisztiánnal is

Marco Rossi szövetségi kapitány 26 fős keretet hirdetett a magyar labdarúgó-válogatott márciusi világbajnoki selejtezőmérkőzéseire. A behívott játékosok között hosszú idő után újra ott van a télen a Ferencvárostól az MTK Budapesthez igazolt Varga Roland, valamint először kapott meghívót a Puskás Akadémia két futballistája, a támadó Géresi Krisztián és a kapus Tóth Balázs.

Ha csak valaki kiugró teljesítménnyel nem hívja fel magára a figyelmet, akkor nincs értelme változtatni az őszi csapaton. Mindemellett Szoboszlai Dominik és Könyves Norbert sérült, Gyurcsó Ádám pedig jelenleg keveset játszik klubcsapatában, ezért rájuk ezúttal nem számíthatok

– mondta a magyar szövetség (MLSZ) honlapjának az olasz szakvezető.

A visszatérők és újoncok kapcsán az 56 éves tréner kiemelte, hogy

Hírdetés

Varga Roland nagyon jól járt a klubváltással, rengeteget játszik és sok gólt rúg, kitűnő formában van.

Szerinte ugyanez elmondható Géresi Krisztiánról is, aki olyan képességekkel rendelkezik, amilyenekre szüksége van. Hozzátette, ő azért még nincs csúcsformában, de bízik benne, hogy a meghívó újabb lökést ad neki ennek eléréséhez.

Tóth Balázs a sérüléssel bajlódó Kovácsik Ádám hiánya miatt, valamint jó teljesítményének köszönhetően kap lehetőséget, hiszen az egyik legjobb fiatal kapus az országban

– fogalmazott a kapusposztról Rossi, egyúttal kitért Gazdag Dánielre is, akire eredeti pozíciójában, azaz középpályásként számít, nem előretolt ékként, amit jelenleg játszik a Budapest Honvédban.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »