Már megint előnyben a férfiak az EP döntése értelmében!

Már megint előnyben a férfiak az EP döntése értelmében!

Biztos már mindenkihez eljutott az az „örvendetes” hír, hogy az Európa Parlament döntése értelmében ezentúl a férfiak is szülhetnek. A biológiából felmentett magyarországi baloldali EP-képviselők is egyöntetűen megszavazták, hogy a férfiak (egész pontosan a transznemű férfiak) teherbe eshetnek (ha tudnak).

Sokak szerint viszont ez a döntés újra csak a férfiak egóját fogja növelni, mivel ezért cserébe semmilyen plusz jogokat nem kapnak a nők.  Ők eddig is bátran szülhettek, ezt nem kell a jövőben megerősíteniük a képviselőknek. Bár nem kizárt, hogy a következő döntésük az lesz, hogy a nők is teherbe ejthetik a férfiakat. Egyrészt, ne legyenek hátrányos helyzetben, másrészt azért, hogy ebben a szabad világban mindenki maga döntse el, mit akar: teherbe ejteni vagy teherbe esni.

Mégis megérne egy gondolatmenetet, hogy hogyan, illetve mivel lehetne kompenzálni a nőket az eddig kizárólagosan őket megillető szülőanyai jogok részben másokra is való átruházásáért.

Hiszen azt szokták volt egykoron mondogatni, hogy a világ legszebb és legkomolyabb női feladata a szülés, a legszentebb női hivatás pedig az anyaszerep. És most az EP az állásfoglalásával ezt kérdőjelezte meg!  A szülésbe ezentúl belerondíthatnak csúnya, szőrös férfiak, akik megszentségteleníthetik, felhígíthatják a gyermekfogantatás, gyermekkihordás és gyermekszülés folyamatát. Ebbe a folyamatba a férfiak eddig csak ezen lépcsőfokokat követően, a gyereknevelés során léptek be.  Igaz, a fogantatásnál azért már ott sertepertéltek…

Mivel lehetne kárpótolni ezért a nőket?

Például gondolkodjon el az Európa Parlament liberális többsége azon, miként lehetne módosítani az eddig megszokott, konzervatív kilenc hónapos várandósági időn. Igény alapján le lehetne rövidíteni vagy akár meghosszabbítani. A kilenc hónapos várandósági idő amúgy is már egy idejétmúlt csökevény, szabad elvek mentén haladni kell a korral.

Hírdetés

Az azonos neműek párkapcsolatával is intenzívebben illene foglalkozni: határozott döntést kellene hozni a tekintetben, hogy a teherbeesés ne legyen szükségszerű feltétele a szülésnek! Elsősorban a nőkre vonatkozóan.

Ha már az ókorban ezt Mária meg tudta oldani József nélkül, akkor az EP számára sem jelenthet komolyabb kihívást ennek a problémának az orvoslása. Amúgy is mindenhatónak képzeli magát!

A nők érdekében esetleg könnyíteni és egyirányúsítani lehetne a nemváltást is, férfiből nő irányba! Ha ennek köszönhetően több lenne a nő, kevesebb férfi igényelne szülést, visszaállhatna az szülőanya-státusz privilégiuma, és háttérbe szorulhatna a szülőapaság. Pedig pont ezzel ellentétes tendenciáról szólnak a hírek, mivel az Egyesült Államokban a háborús veterán katonák számára előnyösebb nemváltási lehetőséget akarnak biztosítani.

És ami a legfontosabb: ezekkel az „égetően fontos” dolgokkal ne szembesüljenek az óvodáskorú gyerekek mesekönyv, mesefilm formájában, és az iskoláskorúakat is kíméljék meg a gender-propagandisták, valamint az ilyen jellegű, tartalmú tananyagok.

Az se nagy baj, ha a kiskorúakat ezekkel szemben törvény védelmezi, és a szülők belátására bízzák az ilyen jellegű „felvilágosítást”!

Egyébként megdöbbentő, hogy a pandémia és népvándorlás idején az Európai Unió azzal foglalkozik, hogy lehetőséget biztosítson szülésre a férfiak számára. Holott köztudott, hogy az egészségpolitika és az oktatásügy a tagállamok kizárólagos hatáskörébe tartozik.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »