Már a nagy kormányváltók sem látják a fényt az alagút végén – megkérdezték tőlük, akkor miért nem mennek el ők is bloggernek

Már a nagy kormányváltók sem látják a fényt az alagút végén – megkérdezték tőlük, akkor miért nem mennek el ők is bloggernek

"Nem látom a fényt az alagút végén, elég reménytelen a helyzet" – erről Gyöngyösi Márton beszélt Orbán Viktor leváltásának esélyei kapcsán a brit Guardiannek. A Jobbik elnökhelyettese az interjúban azt is elárulta: azért fordultak Simicska Lajoshoz segítségért, mert ebben az országban minden az állam kezében van.

A Gyöngyösi-interjút szóba hozó ATV stúdiójában az alelnök kijelentése kapcsán az Azonnali.hu újságírója megkérdezte a párt másik kommunikációs zsenijétől, Mirkóczki Ádámtól:

Nem látják a fényt az alagút végén, reménytelen a helyzet – ha ilyet nyilatkozik egy politikus, akkor a választóknak miért ne az jusson eszükbe, hogy a jobbikosok miért nem hagyják a politizálást, és mennek mindannyian bloggernek?

"Ebből már nem lesz politika" – mindenki csalódott a lelépő Vonában

Azzal kapcsolatban, hogy Vona Gábor a napokban bejelentette, hogy felhagy a pártpolitizálással, Mirkóczki a stúdióban elmondta: bízott abban, hogy Vona Gábor visszatér, de amikor bejelentette, hogy videóblogot indít, egyértelművé vált számára, hogy "ebből már nem lesz politika".

A műsorvezető kérdésére elmondta: nem gondolja, hogy Vona Gábor becsapta őket, de azt nem tagadta, hogy sokféle érzelem kavarog benne a volt elnökkel kapcsolatban. "Benne láttuk a jövőt, a leendő miniszterelnököt" – mondta a szóvivő.

Hírdetés

Már ők sem tudják, hogy továbbra is néppártosat játsszanak, vagy ne

Mirkóczki szerint Farkas Gergely nem fogalmazott pontosan, amikor a Jobbik frakcióvezető-helyetteseként hétfőn újabb változást helyezett kilátásba. Farkas Gergely a kormánypárti Híradónak arról beszélt, hogy már nem ragaszkodnak teljes mértékben a néppártosodó vonalhoz.

Mirkóczki ezzel szemben most azt állította, nem tud arról, hogy ez az elnökségi tagok bármelyikében felmerült volna, sőt, a szeptemberi frakcióülésen egyértelművé tették, hogy marad a néppártosodás. Elmondása szerint ő el sem tudja képzelni, mi jöhetne utána… A radikális irányhoz való visszatérés pedig "szóba nem jöhet".

Legutóbb mellesleg a HírTV-ben bizonygatta Mirkóczki, hogy a Jobbik szakadásának vége, rendet tettek, "megtisztultak", nincs már több vita – mire másnap feloszlatta magát a hajdúböszörményi Jobbik-szervezet is, és mindhárom képviselőjük a Mi Hazánk Mozgalomhoz csatlakozott.

(Kuruc.info – atv.hu nyomán)

Korábban írtuk: Vona szerint a NER-t nem lehet leváltani, ezért inkább felcsap "influencer"-nek


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »