Magyarországi munkások verekedtek össze egy svájci hajón

A Szolnoki Járásbíróság súlyos testi sértés kísérlete és gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte azt a fiatal magyar férfit, aki egy svájci felségjelzésű folyami hajón egy másik magyar férfit és annak szintén magyar barátnőjét bántalmazta. Az ítélet jogerős – írja a 24.hu.

A történet mindhárom szereplője egy svájci felségjelzésű hajón szolgált. A vádlott szakácsként, az általa bántalmazott férfi masszőrként, annak párja pedig takarítóként dolgozott. Az ominózus éjszakán együtt italoztak a fedélzeten a legénység számára elkülönített részen, amikor a szakács felelősségre vonta masszőr kollégáját, mert csúnyán viselkedett a barátnőjével.

A férfi erre azt válaszolta, hogy „nem vele fogja megbeszélni a párkapcsolati problémáit” és „hagyja őt békén”. A szakács azonban nem hagyta annyiban, amit a férfi végül megelégelt, az asztalra csapott, azt mondta, hogy „ebből elég”, majd felállt és elindult az asztaltól.

Hírdetés

A szakács ekkor felemelt egy sörpadot és a férfi után dobta, de nem találta el, majd a férfi után ment, és ököllel mintegy hússzor nagy erővel arcon és halántékon ütötte, és beleharapott az ekkor már a földre került férfi kezébe.

A férfi barátnője megpróbálta védeni a párját. Ám amikor megpróbálta arrébb húzni, a szakács véletlenül úgy orrba ütötte, hogy eltörött az orrcsontja.

Az ügyben azért járt el a Szolnoki Járásbíróság, mert a szakács lakcíme Rákóczifalván van.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »