Magyarország átok nélkül?

Érdekes és elgondolkodtató írást találtam a FaceBook-on, mindenkinek a fantáziájára és az egyéni szűrőjére bízom, hogy mit hisz el belőle:

2008.05.24.-25. – TÓBIÁS-SAINT GERMAIN-KUTHUMI BUDAPESTEN
A TURÁNI ÁTOK FELHOZÁSA ÉS ELENGEDÉSE A KÁRPÁT-MEDENCÉBŐL, A TÉRSÉG ÖSSZES FÉNYHOZÓJÁVAL VALÓ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSSAL, SAINT GERMAIN VEZETÉSÉVEL

Kivonat:
Tóbiás: A Fátyol fellebbent Magyarország felett…négyévi készülődés után sikerült eljönni ide végre. A késlekedés oka, hogy hatalmas ellenerők voltak az országban és a környező országokban (Kárpát medence), hogy az új tudatosság ne tudjon megnyilvánulni. Hála a sok fényadó csoportnak, energetikájuknak most elérkezett az idő, hogy a Kárpát medence méltó szerepét betöltse a Felemelkedési folyamatban. Ebben a folyamatban az ország megtartja integritását, és jelentős szerepet fog vállalni. Az energiák 3-4 múlva lesznek a jelenlegi potenciálok között jelentősen megtapasztalhatók.

Saint Germain:
Többszáz éve volt utoljára itt emberi testben…
Mintegy 1500 éve vélt a Kárpát medence az Átok földjévé, a kollektív tudat által.
Ezt ők is, bármilyen meglepő, a Turáni átoknak nevezik.
Az itt élő néptörzsek, versengésével, csatái által hatalmas és brutális tömegmészárlás vette kezdetét, és a vérrel megátkozódott a Föld, amelyből pedig a következő generációk táplálkoztak…ez hozta létre a térség áldozatisági tudatát, kisebbségi érzését, önazonossági problémáját…az itt élők nem hittek magukban, és elveszítették a fonalukat az istenségükkel való kapcsolódásukat.

MÁJUS 24.-ÉN Saint Germain vezetésével, összekapcsolódva a térség összes fényhozójával, azokkal is akik nem voltak jelen: ELENGEDÉSRE KERÜLT A TURÁNI ÁTOK….
Ez 11 és 12 óra között történt egy meditációs szertartással..
Így az új tudatosság teljes potenciálja behozásra került a Kárpát Medencébe, más birodalmakból…elmondásuk szerint minden térségnek megvannak az új tudatossági potenciáljai má-más birodalmakban…Most jött el az ideje…minden itt élő ember számára szabadon hozzáférhető, a kreativitás, az új gyógyítási eljárások, technológiák, találmányok, és művészeti energiák, mert ezek kerültek eddig legjobban megkötésre…
Kárpát Medencének kiemelkedő szerepe lesz az Eu-ban, és a Földön, mert Az Isteni teremtő potenciákat/a mágia a szabad teremtés energiáit Mo és Románia hozza be a földi valóságba.

Az Európai Egységről:
S.G. már 3000-4000 ! évvel ezelőtt elkezdte ezt az isteni projektet…később megalkotta az Illuminitások, Rózsekereszt, Szabad Kőművesek rendjét, amelyeken semmi köze a mostaniakhoz:
Az Illuminátusok akkor: fizikusok, filozófusok, tudósok és csillagászokból álltak…
A Szabad Kőművesek, pedig a sötét egyházi energiák semlegesítésére jöttek létre.
2000 évvel ezelőtt, a mai fényhozók Jézussal együtt a Föld számos helyén elültették az új tudatosság fénymagvait. Azonban Róma és a későbbi Vatikánba beleinkarnálódtak az utolsó Atlantisz fekete mágusai, akik magukat Jézusi terv követőinek adták ki magukat és egy új világrendet hirdettek meg, de a titkos céljuk az volt, hogy az emberiségtől elvegyék az isteni tudatosságát, vagy megakadályozzák a felébredését, és ez ma is így van, de nem sokáig…
Tehát S.G. elkezdte az egységes Eu kiépítését, mivel látszott, hogy Amerika nem tud lelki vezető szerepet nyújtani a Földnek.

Az új Földpotenciál, pedig a következő:
EURÓPA LESZ RÖVIDESEN A FÖLD GAZDASÁGI, PÉNZÜGYI KÖZPONTJA, A BŐSÉGKÖZPONT ÉS EBBEN A KÁRPÁTI TÉRSÉGNEK ÓRIÁSI SZEREPE LESZ…
Sokan jönnek más tájakról tanulni, és gyógyulni ide (tehát fel van adva a lecke)
EU lesz a kiegyensúlyozója ennek…az Egység és a Bőség mintája.

Usa+Kanada+Mexikó egyesül, hogy kiegyensúlyozódjon, és spirituálisabbá válik…
Dél Amerika, nagyon sok még a sötét és macsó energia, több női energia bevitele szükséges
Afrika: a sötét energiák felszabadítása folyamatban van és soha nem tapasztalt fejlődésnek indul, az új lehetőségek virágoskertje..
Kína: 3-4 éven belül irdatlan polgárháború kezdődik, ötfelől lángolnak fel a harcok, két energia csap össze, egyik, amely szabaddá akarja tenni az országot, a másik, amely még jobban el akarja nyomni… ne avatkozzunk bele, ez egy régi családi ügy… és ők meg fogják oldani, küldjünk fényt, szeretetet és megérzést…
India: a befelé forduló szellemiségét, az anyagi világba is be fogja hozni, spiritualizálni fogja az anyagi valóságot, nem csak a szellemiségében fog élni… kiegyensúlyozódik
Oroszország. Össze fog omlani, nagyon sok régi sebből vérzik, legalább 12 év kell, majd hogfy helyrejöjjön, könyörögni fog az EU-nak, hogy segítsen.

Eu: az együttműködés, és népek testvéri megértése, nem lesz etnikailag megosztott, minden régi értéküket a népek megtartják, ez fogja gazdagítani

MAGYARORSZÁG, EGY ÚJ PÁRT ALAKUL, AMELY KIVEZETI AZ ORSZÁGOT A MOSTANI MEGOSZTOTTSÁGBÓL, ÉS A FÉNYHOZÓK EZT ENERGETIKAILAG SEGÍTENI FOGJÁK, Magyarország és térsége, Kárpáti haza, a gyógyítás, tanácsadás, bőségteremtés példájává válik, kreatív és művészi energiáival.

Köszönet, minden magyar és térségbeli fényhozónak!!!

2008.05.24. A TURÁNI ÁTOK ELENGEDÉSE- TÓBIÁS BUDAPESTEN
Az energia most változóban van Magyarországon. Köszöntjük a változást, és mi itt vagyunk ma, hogy segítsük a következő pontra vinni. Kezdődik egyénenként és kiterjed az egész országra. Azt mondjuk, hogy figyeld, hogy mi történik a következő 3-4 év alatt. Láttam ezeket a potenciálokat, elképesztően fantasztikus és izgalmas volt. Most mindannyian hihetetlen munkát végzünk, fantasztikus időszak, hogy itt vagyunk a bolygón most. Nincsenek véletlenek, hogy ez most van. 2008. május 24. van ma, meg is jegyzem a naptáramban, hogy ne felejtsem el.
Üljünk hát le akkor együtt és festek nektek egy csodálatos képet a Földről a mennyekből. Az óceánok kékségét, a hegyeket, a kontinensek szépségét, a Föld körüli elektromágneses védelmet, ami védi a bolygót a napszéltől, ami elpusztítaná azt. Ez az, ami mindent itt tart, amire szükségetek van, a friss levegőt, a vizeket, a termőtalajt, az élelmet, az atmoszférát. A Föld különösen határozottan arra lett tervezve, hogy mindent megadjon számotokra, hatalmas bőséget, az otthonotok legyen, amit mi mennyországnak hívunk. Most érezzük, hogy a bolygón utazunk az európai kontinensre, majd Magyarországra, Budapestre, ebbe a terembe. Onnan felülről nem látható ez a terem, de tudjátok, hogy ez itt van, ahogy lenéztek, érzitek magatokat itt a székekben. Nagyon szédültek lesztek, ha azt hiszitek, hogy lefelé nézhettek az űrből a székbe. A bolygó középpontjából jön egy gravitációs hullám, ami körkörös mozgást végez, annak érdekében, hogy a bolygó központja a mágneses mezejével elektromosságát egybetartsa. A gravitációs hullám körbeforog a bolygón, és ahogy egyre közelebb jut a felszínhez, egyre szilárdabbá válik, és létrejönnek a formák, a fák, a sziklák, a fizikai test. Ez a ti otthonotok, ez a mennyország. A Föld középpontjából ez a csodálatos bolygó az, ahol az egész élet elkezdődik, ez az egyetlen forrás, a Föld középpontja, itt létezik az összes potenciál. Ez abszolút semmi, egyidejűleg létezne benne a fekete lyuk és a nap ereje. Mit kezdtek az emberi tudatossággal, ha van itt egy forrás? Amit tudatosságnak nevezek, a te tudatosságod pontosan úgy lett megformálva, mint a Föld bolygó.

A fény, az együttérzés fénye, ami az univerzum 5. eleme, átsugárzódik ebbe az összetételbe, és minden ember egyenként rendelkezik ennek a gravitációs hullámnak a saját részével, ami a bolygó közepéből a felszínére terjed. Ezek a gravitációs hullámok is hullámokat tükröznek vissza, ahogy a felszín felé közelednek és létrehozzák a fizikai tested, és feltöltik a fizikai tested ezzel a tudattal, és ez a hullám az elektromágneses mezőig, a bolygó tetejéig folytatódik, visszatér a felszínre, majd a föld központjába. Ez a te energiád ebben az életben, és ez folyamatosan forog a fény sebességével. Amikor a fény sebessége megosztja az energiákat, a tömeg létrejön újra az én kis formulám által: E = m x c2. Itt ültök ezekben a székekben, és érzitek, ahogy ez az energia keresztüláramlik rajtatok, fel a mennyekbe, visszajön, körbemegy, ilyen hatalmasak vagytok ti. Amikor Tóbiás arra kér benneteket, hogy terjesszétek ki az energiátokat, nem csak azt érti ez alatt, hogy pár lábbal menjetek ki a testetekről, hanem arról beszél, hogy hozd be a tudatosságát ennek a hatalmas hullámnak, aki te vagy, aki folyamatosan áramlik, hozd be az összes részedet, terjeszd ki magad. Összefüggésben állsz a Föld középpontjával, tudod, hogy a Földben is gravitáció áramlik, és a te fénytudatosságod keresztüláramlik mindezen. Benned is ott van mindaz az információ, ami felállítja a bolygót, az összes tudással rendelkezel azzal, ami létrehozza a virágot, a napsugarat, ugyanígy képesek vagytok látni az életet.

Hírdetés

. Ez nem véletlen, hogy megtörténik számotokra Budapesten pont most, ma, hogy megtapasztaljátok annak az igazságát, hogy most először itt, ti részét képezitek annak, hogy megváltoztatjátok a világotok energiáját, azáltal, hogy összejöttök szinergiában. Ha egy meg egy egyenlő hárommal, akkor, egy meg egy, meg egy, meg egy és így tovább, ha tehát ez a 200 ember adódik össze szinergiában, az már a végtelenséggel egyenlő. Te rendelkezel a hatalommal, egyénileg, hogy megváltoztasd a világot, ezt a gravitációs hullámot, ami a te részed ebben a hullámban. Hatalmadban áll, saját uralmad alatt áll minden egyes alakommal, amikor hozol egy választást, akkor hozhatsz békét, nem csak a saját szívednek, a saját életedben, a körülötted lévő embereknek, nem csak a barátaidnak, és Budapestnek, hanem a bolygó egész struktúrájának. A te tudatod, ami a bolygó központjában kezdődik, és rajtad keresztül áramlik ki. Ezáltal megváltoztathatod az egész bolygót, befolyással bírhatsz az egész bolygóra. Az igazság az, hogy csak egyen vagyunk itt, hiszen mindannyian csak türköződései vagyunk annak az egy hatalmas igazságnak, az együttérzés igazságának.

Most sokkal jobban, mint valaha te az a változás lehetsz, amit érezni és hallani fognak az egész világon. Ne becsüld alá arra való hatalmadat, hogy meg tudod változtatni a világod, ne gondolt, hogy csak egy kis emberke vagy, nem, te vagy az egész hatalmas energia, aki bír az isteni hatalommal.

Ez az első része annak a hullámnak, amit a bolygó központjából indul ki, ez az „én vagyok” az individualitásod esszenciája, ami magában foglalja az összes érzelmet, a haragot, a szomorúságot, a bánatot, az örömet, ezek mind csodálatos gyönyörű energiák, ez esszenciális. Ahogy Quan Yin is elmondaná, nagyon fontos, hogy csak engedjetek át magatokon mindent ítélkezés nélkül. Nincs múlt és jövő, mindössze az „én vagyok”, vagyok, aki vagyok, és ha én mérges vagyok, az is rendben van. Lélegezd át magadon ezt az energiát és engedd, hogy kiáramoljon belőled, és ennek az érzésnek a helyén megjön a te saját isteni hangod. Akkor lehetővé teszi, hogy mindaz legyél, aki vagy, és ez így van.

St. Germain: Vagyok, aki vagyok. Felmelkedett mester, és a szellem esszenciája Adamus Saint Germain vagyok.
Ennek az országnak az új potenciáljai már kifejlesztésre kerültek a többi birodalmakban. Az új potenciálok Magyarország számára, és a szomszédos országok számára, ahol ezek az emberek új gondolataiból, és ideáiból származtak Shaumbra. Még a politika és a vallások számára is.

Ezek az új potenciálok ott voltak a külső birodalmakban, de ma a ti segítségetekkel ezt behozzuk, lehorgonyozzuk ebben a valóságban.
Lehetővé teszitek ezt minden férfi, nő, gyermek és állat számára, és minden élőlény számára mostantól, hogy ez az élet részévé válhasson, és az új tudatosság részévé válhasson.

Csináltátok ezt a munkát már korábban, ez nem új számtokra, akik itt vagytok. Résztvettetek abban, hogy behozzátok a kristály energiákat 2000 évvel ezelőtt. Néhányan szó szerint Izrael földjén voltatok, és a környező terülteken. Néhányan, akik itt vagytok, napokat, hónapokat töltöttetek Jeshua mesterrel, sokan voltatok, akik más országokban voltak a világban, de mind inkarnációt töltöttetek be abban az időben, hogy behozzátok az új korszak energiájának a kezdeteit, a magjait. 2000 évbe került, hogy elültessétek a krisztusi kristálylétezés energiáját. Sokan segítettek elültetni ezeket a magvakat.

Ez alatt a 2000 év alatt nagyon sokszor tönkre lettek téve az istenség magjai, amelyek elültetésre kerültek. Azt láttátok, hogy ezen új korszak magjainak nagy része, a krisztusi lények magjai nem csírázatak ki, legalább is nem azonnal. Láttatok másokat, akik fogták ennek a kristály energiának a magjait a Földből, és sötét és destuktív célokra haszálták fel, a hatalomra, a kontrollra, a tudat jobbítása helyett, a helyett hogy végül az egész emberi faj felemelkedésére használták volna fel. Ahogy láttátok, ezek a lények visszaéltek vele, tönkretették ezeket a krisztusi enerigákat és saját poklukban, kínjukban végezték. Hiszen egy ilyen értékes tudati energiát, tisztaságot nem birtokolhatsz, nem használhatod kontrollra, arra, hogy másokat tönkretegyél. Ez a vezetők világító fénye, ami lehetővé teszi, hogy a szellem energiái, és az „én vagyok” eljöhessen a Földre, ide erre a messze lévő, apró kis bolygóra a hatalmas kozmosz közepében. Ez teszi lehetővé, hogy az energiája és az emberek enerigája lejöjjön ide az emberi, földi valóságba, és részt vegyen veletek az összes fantasztikus kalandban. Angyali lényként öltöttetek testet a Földön és most behívod a saját isteni esszenciádat. Most itt, 2000 és pár évvel később sokan elfelejtettétek, hogy ti a krisztusi magok elültetőiként jöttetek ide.
(TBP09)

Átkok helyeződtek a földre azok által, akik mérgesek voltak, akik megsebesültek, azok által, akik nem akarták, hogy mások is ide csatlakozhassanak erre a földre. Ezt Turul (Turáni?) átkának is hívják, sokan ismeritek a történetet. Hihetetlen rétegződés, valódibb, mint a történelemkönyvek, egy térség, és egy-két szomszédos terület is meg lett átkozva. Amikor ezt megtörténik, és vér folyik, a vér beárad a földbe, az átok a földterület részévé válik, és azok, akik ott élnek, és ebből táplálkoznak, érzik ennek az átoknak az energiáját. Ez az átok nagyon becsapós módon került ide, nyilvánvaló, hogy mindig is itt volt, és működött. Aztán a hitrendszer, egy egész ország hitrendszere felvette, és együtt élt vele. Az átkok nagyon valósok, és folytatódhatnak évszázadokon keresztül is, pont így. Ez az átok rengeteg nehézséget okozott ennek az országnak, az emberek annyira elhitték ezt, ha nem is tudják pontosan, de elhitték, hogy baj van ezzel a területtel, mert nem tudnak összerakni egy stabil kormányt, stabil gazdaságot létrehozni. Intellektualizálni akarták a folyamatot, és azt mondják, hogy talán a korai betelepülő őslakóknak egyáltalán nem olyan magas az intelligenciája, mint másoknak máshol. Így működik az átok és ezek a gondolatok egyre erősebb, és erősebb hitrendszereket hoznak létre. Az átkok többé nem erőteljesek. Erősen addig hat rád, amíg hiszel benne, mert felhozza a félelmet, a bizonytalanságot és az önbizalom hiányát. A Turul átka különösen a bizalom kérdésével illetve a bizalom hiányával foglalkozik. Több ezer éve ott van a földön, és úgy dolgozik ott a talajban, a vízben, a levegőben, hogy érzik a madarak, a kutyák, a macskák, és ezt az emberek meg is élik.

A mai napon ezzel a közel 200 shaumbrával el fogjuk engedni ezt az átkot. Nagyon egyszerűen. Tudjuk, hogy ez valós. Van egy csoportnyi ember, erősek és mérgesek, és erőszakos tudattal bírnak, ezért ezek az emberek átkot hagytak ezen a földön, és megélte bárki, aki eljött erre a földre. Arról szól, hogy valós és befolyásolja a magyarokat és másokat is, akik kapcsolódnak ehhez a földhöz. El fogjuk engedni, vissza fogjuk fordítani tiszta energiává. Ami valaha átok volt, most visszafordítjuk szentséges tudatossággá.
Úgy tesszük, hogy veszünk egy mély levegőt, és meghozzuk azt a választást, hogy elengedünk minden olyat, ami nem szolgálja az országot, a térséget és az embereket. Ezt a nagyon különleges alkalmat használjuk fel ezzel a csoporttal bizonyítékként. Ez a tiszta tudat hatásának, a tiszta választás hatásának a bizonyítéka lesz. És figyeljétek, hogy ez az általatok hozott választás hogyan nyitja majd ki, és fejleszti az egész térséget. Látni fogjátok ennek a bizonyítékát rövid és hosszú idő alatt is, meglátjátok, hogy milyen hatással lesz a változásokra, és minden most, itt kezdőik.
Minden átok azt akarja, hogy elengedésre kerüljön, mert az energia nem szeret leragadva lenni semmilyen formában hosszú ideig, még egy átok sem. Még az átok is azt akarja, hogy elengedésre kerüljön, mindössze tudatos létezők kellenek hozzá, és választás által tehető meg. Vegyünk tehát egy mély lélegzetet, és minden egyes részeddel válaszd ennek a régi átoknak az elengedését.

Beszélek akkor egy kicsit a Saint Germain szerinti világról. Emlékezzetek arra, hogy ez pusztán az én véleményem, ahogy én látom most a világot. Ez nem tényszerű állapot, de jó esély van rá, hogy abszolút igazzá válik. A világ hatalmas változásokon megy keresztül olyan szinten, ami hatással van magára a Föld struktúráira, a Föld kötelékeire, a csontjaira. Ezek a csontok fájnak, mivel nagyon sok a változás, és néhányan érzitek ezeket a tudati változásokat a saját csontjaitokban. Ami most történik, azok a leghatalmasabb változások, amelyek valaha is bekövetkeztek a Földön. Hatalmasabbak, mint Lemúria és Atlantisz idejében, vagy Jeshua idejében, és ez nagyon gyorsan történik. Az egyik szenvedélyem St. Germain grófjaként az volt, hogy segítsek újra egyesíteni Európát. Európa energiája egész és teljes. Európa energiái töredékekre szakadtak, aspektusok jöttek létre. Sok évszázada van egy természetes vágy, különösen Nyugat Európában, hogy egyesüljenek ezek a részek, és most éppen ezt történik. A munka, amit én akartam végezni 3-400 évvel ezelőtt, most lassan megtörténik. Hosszú idő telt el az óta. Mindannyian részt vettetek ebben a munkában, és most elkezd megtörténni. Egészen Svédországtól, Norvégiától, Finnországtól kezdve, Németországon, Franciaországon, Spanyolországon át Romániáig, Bulgáriáig, Moldáviáig és Szlovéniáig megtörténnek a változások, és ez az egyesülés éppen beteljesülőben van. E közben egy újfajta béke jön létre Európában, amivel eltűnik egy újabb világháború fenyegetése. Európa közössége kiegyensúlyozza magát, átment egy változási folyamaton az elmúlt pár évben a közös valuta kapcsán, voltak mindenféle hullámvögyek is. Vannak olyan országok, mint Magyarország és Románia, akik szintén belemennek ebbe a közös valutába, mert Európa a világ pénzügyi vezetője lesz, és segít fenntartani az egyensúlyt. Jelenleg a pénzügyi egyensúly nagyon fontos. Ugyanolyan fontos, mint a politikai és a gazdasági egyensúly. Szükség van egy központra, amelyik segít őrizni az egyensúlyt, amikor a többi országok a saját hullámhegyeiket és völgyeiket tapasztalják meg. Amikor egy ország pénzügyi és gazdasági nehézségeket tapasztal, ez hatással lesz az egész nép és a béke egyensúlyára. Ha a béke egyensúlya nincs meg, akkor szinte lehetetlen, hogy annak az országnak a tudatossága fejlődjön. Látjuk hogy Európa újra egyesül, ahol a régi tradíciókat ugyanúgy tiszteletben tartják, megbecsülés övezi őket. A valuta és a nyelv, és végül a politika nagy része is összehozásra kerül majd. Ez különösen érdekes számomra a múltbéli munkáim miatt, amit csoportokkal végzetem, mint a rózsák, ebből lett később a rózsakeresztes rend, de ez utána megváltozott. Az a munka, amit az illuminátusokkal végeztem akkor, akik megvilágosodottak voltak, és segítettek szétszedni az egyház energiáit, akik kontrollálni akarták az egész világot. Egy tudósokból, fizikusokból álló csoport volt ez, akik a legfantasztikusabb gondolkodók voltak Európa földjén és összeálltak, hogy szembenézzenek azzal, amit az egyház állított az emberek számára. A szabadkőművesek munkájában is részt vettem, ez a csoport azon volt, hogy kiegyensúlyozza az egyháznak végzett munkát, felszabadítsa azokat, akik az egyház rabszolgái voltak, azt a szabadságot adva számukra, hogy volt egy más mód is, nem csak az egyház egyetlen módja. Vannak, akik azt mondják, hogy problémáim vannak az egyházzal, és erre igent mondok. Igaz. A probléma egyszerű, ott voltam veletek, amikor eljöttettek erre a Földre 2000 évvel ezelőtt behozni a krisztusi energiákat ide, hogy elültessük ezeket a magokat. Ezek a magok tiszták voltak, a krisztusi létezés magjait tartalmazták a földön élő összes ember számára, és a leghatalmasabb szeretettel lettek elültetve. Segítettetek egy külső birodalomból behozni ebbe a valóságba, hogy jövőbeli potenciállá válhassanak az összes ember számra, hogy mindenki az „én vagyok” jelenlétté válhasson. Több száz évig tiszta is maradt, utána jött egy csoport, akiket később egyházaknak hívtatok. Ezeknek az embereknek a csoportja szándékosan le akarta állítani a tiszta és valódi munkát, ezeket a krisztusi hírvivőket. Titeket akartak megállítani. Ha volt egyáltalán spirituális szándékuk, nagyon pici, leginkább le akarták nyomni az energiátokat, és kontrollálni az emberket és földeket. Ahogy ezt sokan elképzelhetitek, érezhetitek ezt a történetet, ez egy maradék csoport volt Atlantiszból. Nagyon az volt a szándékuk, hogy kontrollálják a Földet, és tették mindazt, amit katolitkus egyházak néven ismertek, és a mai napig kontrollálják. A lehihetetlenebb hatalmat és bőséget építettek ki, és az egyház által megosztották Európa nagyszerű földjét. Van problémám, mert nagyon elegem van az egyházból, mert egyáltalán nem az, aminek szándékunkban állt, hogy legyen. Ott is változóban, távozóban vannak ezek a dolgok, az új spiritualitás felemelkedőben van. Rajtatatok keresztül áramlik be. Nem arról van szó, hogy a katedrálisokban pénz gyűjtsetek. A nyitottságról és a szabadságról szól, és ez tőleletek fog jönni.

Drámai változásokat látok Európa földjén jelenleg és hihetetlen változásokat fogtok látni a világ többi részén. Egyesülési folyamat van Észak Amerika országai között, USA, Kanada és Mexikó között, mert rá fognak jönni, hogy együtt kell működniük, hogy erősek maradhassanak, hogy fenn tudják tartani a saját egyensúlyukat. Rájöttök, hogy Kína földje a következő 3 évben nagyon nehéz és potenciálisan véres polgárháborún megy keresztül. A változásokat akaró erők Kínában gyülekeznek, mindegyik más intenzitással, új kiemlekedő energia szól a szabadságról, de van a még nagyobb kontrollról szóló is. Ahogy ezek összeütköznek, látni fogjátok, hogy több oldalról ékreznek, és ez nagy problémát okoz. Meglátjátok, hogy mi folyik a sárkány földjén. Mivel ez a lehetőség fennáll, Európa számára egy fajta beavatkozás egy újabb világháború lehetőségét jelentheti. A kínai események kapcsán minden ország és csoport számára azt tanácsolom a bekövetkező potenciális problémára, hogy hagyjátok őket saját maguknak megoldani, mert ősi belső probléma. Ha kívülről akartok beavatkozni, az még intezívvebbé teszi, felerősíti az ott élők problémáját. Kína ki fog ebből emelkedni 3-4 év alatt, de ez a 3-4 év nagyon nehéz lesz. Amikor kiemelkedik, önmagában egy központtá válik, és világvezetővé, de a jelenlegi rétegek és egyensúlytalanságok nélkül. A hihetetlen bőség helye lesz, olyan hely, ahol az élet szentségét megtisztelik, és becsben tartják, új gondolatok fognak kiáramolni Kínából, és a világ többi részét bakugrásokkal követve, magához öleli az új tudatosságot. Először azonban a saját kihívásai jönnek.

Oroszország csodálatos ország, és milyen elveszett potenciál. Ott a föld, van szíve és van szenvedélye, de a sebei annyira mélyek, hogy nagyon sok évtized telik el, mielőtt Oroszország összeszedi önmagát, és addig szüksége lesz mások segítségére. Oroszország ott fog feszülni az izmain, de mindenki tudni fogja, hogy nincs mögötte sok dolog. Ki kell nyúlnia, és könyörögnie más országok segítségéért, élelemért, technológiáért, orvosságért, hiszen olyan mélyek a sebei, hogy az emberek elveszettek jelenleg. Nagyon nehéz lesz számára megtalálni a visszavezető utat.

Afrika a segély kontinens, hihetetlen sok energiát őriz magában az emberiség nagy részéért. Afrika az, ahol sok ember nem akar élni, ahová nem akar elmenni, és ez az energia van itt a földben, nagyon sok dolog, sok egyensúlytalanság van az emberiség kapcsán. Ahogy az emberiség valóban felébred, és elkezd felelősséget vállalni a bolygóért, és az emberi tudatosságért, akkor rájöttök, hogy egyre többen fognak Afrikára fókuszálni, és meglepő helyekről fognak odamenni. Az ENSZ-ről beszélünk, és nem a béketeremtő vagy egyházi csoportokról, akik valóban azért mennek, hogy segítsék ennek a világnak megérteni a saját sötétségét. Nagyon meglepő helyekről fognak érkezni. Nem csak a sötétség rétege alakul át Afrikában, hanem egy egészen újfajta bőségforrást hoz a Föld számára. Nem csak a dzsungelei és természeti forrásai tekintetében, hanem egyéb más új tudatossági forrásokkal is elő fognak állni. Legalább 12 évbe kerül Afrika számára, hogy valóban elkezdjen kiemelkedni a sötétségből, de a folyamat már elkezdődött.

Dél Amerika hihetetlen egyensúlytalansággal bír, a régi atlantiszi energiák, a maszkulin és feminin energiák egyensúlytalnsága miatt. Dél Amerika a rejtőzködés helye, azoknak a helye, akik imádják a korrupciót és a hatalmat, akik elbújnak. Ez is felfedésre kerül, mert ha van elegendő új tudatossággal rendelkező ember, akkor nem tolerálják tovább ezt az energiát. Ki fog emelkedni a spiritualitás, és nagy bőséggel rendelkező természeti források helye lesz. Dél Amerika térségei megmutatják a világ többi részének a környezeti és ökológiai tisztelet hatásainak értékeit, és képesek lesznek bőséges termést létrehozni, a fák és növények új fajait nemesítik ki. Ki fog emelkedni és néhány éven belül új földi vezetővé válik.

Van néhány fontos energiaközpont a világban, a szív, a lélek, az elmeközpontok, az új tudat központjai. Európa a maga újraegyesülésével a hosszú elkülönültség után, Európa a pénzügyi egyensúly és az érzelmi egyensúly lesz a Föld számára is. Dél Amerika ökológiai egyensúlyt hoz a Földnek. Észak Amerika a technikai rész, az innovatív terület. Afrika sötét energiái fokozatosan átalakulnak. Kína megoldja saját problémáját, majd előtérbe lép. India túllép azokon a régi energiákon, amelyeket tovább őrizgetnek a hagyomány kedvéért. Hiheteletlen sok ember él ott, akik meg fogják érteni az isteni és az emberi találkozását. Megértik, hogy nincs szükség ezek elkülönülésére tovább, nincs szükségük arra, hogy elutasítsák a testüket, hogy folyamatosan a karmában legyenek, és ilyen tradíciót tovább őrizzenek. Ekkor ki fognak emelkedni. A világ egy állandóan változó hely.

Magyarország felemeli a fátylát, leveti a rétegeit, keresztülmegy a saját reneszánszán, művészeti és gyógyulási reneszánszán. Világszerte azzá a hellyé válik, ahová el akarnak menni az emberek. A kreativitás, az új szabadság, a művészeti képességek felszabadításának a helye lesz. Ez a hely lesz, ahová az emberek eljönnek a többi országból az új technológiákért. Végül megértitek, hogy ti gyógyítjátok meg saját magatokat, ti engeditek meg, hogy a testetek meggyógyuljon, és sok energiája legyen. Az emberek túlnyomó részének még vezettetésre van szüksége, programra, rendszerre, de valami olyanra, ami túllép a hagyományos orvosláson. Az alternatív tudományok, gyógyulási módszerek, ez az egyik dolog, ami ki fog emelkedni, ahogy a régi rétegek elengedésre kerülnek.

Ezzel a csoporttal, ami most itt van, megteremtünk egy bizalom kört, ami ebben a teremben kezdődik itt és most. Amennyiben azt választjátok, hogy beléptek, és részévé váltok ennek a nyitott társaságnak, azt jelenti, hogy meg fogtok bízni újra magatokban. Lesznek kihívások időnként, mivel a régi berögződött riasztórendszerek azt fogják mondani, hogy mégse. Amikor nehézségek közepette vagytok, vagy beleragadtok az elmétekbe, akkor emlékezzetek a bizalom körére, hogy bízzatok meg magatokban. Ha azt választod, hogy belépsz, akkor feltétel nélkül szereted és becsülöd magad, akkor pedig ez részévé válik az új tudatosságnak, az új potenciálnak. Ez a potenciál kisugárzódik mindenki másnak is a városban, az országban, Európa földjére, és az egész világra, és létrehoz egy új potenciált, hogy az emberek újra megbízzanak magukban. A bizalom hiánya egy mesterséges energia, semmi oka nincs, hogy ne bízz meg magadban. A bizalom, a megosztás és a tisztaság hiánya, ezeket mind külső erők okozták, majd belsők folytatták, de most te választhatod azt, hogy belépsz a bizalom körébe. Ma ez az energia kisugárzódik a többi ember számára, a cégek felé is.

De most beszéljünk csak Magyarországról egyelőre. Azzal, hogy részt veszel ebben a bizalom körben, hatással lehetsz egy cégre. Lehet, hogy ez utoléri őket és elkezdenek egy más üzleti tervet készíteni, ami eltér a korábbitól, amikor általában másokból hasznot nyertek vagy konkurrenciának használták egymást, ezek a cégek ekkor rezolnálni fognak a bizalomra, és ebből fognak majd működni. Egy másik társaság pedig elkezd majd az egészségből és a bőségből dolgozni, és nem a pénzügyi csatákból és korrupcióból. Ha azt választod, hogy belépsz ma, és megbízol magadban, először magadért tedd meg, majd hagyd, hogy ez kisugárzódjon az egész térségbe. Hatásal lesz a politikára, egy új politikai pártra, és azokra, akik a kormányhivatalokban dolgoznak. Ők azért vannak, hogy másokat szolgáljanak, de beleragadtak másba. Ez újra emlékeztetni fogja őket a saját bizalmukra. A bizalomról nem asszociálsz a kormányra, pedig benne kellene, hogy legyen minden kormány szervezetben, hiszen nekik bízniuk kellene az embereken, akiket szolgálnak. Ma, ha azt választjátok, hogy beléptek a bizalom körébe, akkor ez az energia kisugárzik a kormányokhoz, a vallásokhoz, a föld uraihoz, akik a piacokat irányítják, vagy a zöldségeseket. Kijuthat azokhoz, akik az új technológiákkal működve dolgoznak, hogy másokat gyógyítsanak, emlékeztetheti őket, hogy megbízzanak saját magukban ettől a pillanattól kezdődően. Az első bizalom kör, ami megalakul ezen a világon, megváltoztathatja a holnap potenciálját, felbontja a rétegeket, amelyeket ez az ország hordoz és mindez egy tudatos légzéssel, és egy választással kezdődik. Azt választom, hogy életem hátralévő napjait az önmagamba vetett teljes bizalommal fogom tölteni. Nem egy guruban vagy vezetőben, hanem saját magamban bízom. Azt választom, hogy ennek a bizalomnak az energiáját megosztom másokkal, és hagyom, hogy szétterjedjen az egész Földön.
Amit egy órája elengedtünk az egy vérszerződés volt. Most pedig beléptetek egy tiszta, mély, és szent bizalomba. Mára befejezem, de ezeket a beszélgetéseket folytatjuk ma este és éjjel is.
Élvezzétek az életet. Vagyok, aki vagyok. Adamus St. Germain


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »