Magyar világ – új névvel folytatódik az összmagyarság értékeit őrző magazinműsor a Dunán

Magyar világ – új névvel folytatódik az összmagyarság értékeit őrző magazinműsor a Dunán

Magyar világ címmel tér vissza január 22-én a korábban Térképként ismert, a Kárpát-medencében élő magyarokról szóló magazinműsor a Dunára. A nemzet televíziója évtizedek óta hiánypótló szerepet vállal a magyarságot összekötő kulturális értékek gyarapításában. Ebben a szellemiségben az új névvel jelentkező műsor továbbra is figyelemreméltó témákkal várja a nézőket, bemutatva a magyar világot.

Külhoni történetekkel, formabontó kezdeményezésekkel várja a Magyar világ című magazinműsor január 22-től a nézőket. A Dunán minden szombaton reggel látható adást a Duna Worldön ismétlik vasárnap reggel és kedden délután.

Hírdetés

A Kárpát-medencében élő magyarokról szóló magazinműsor január 22-én ellátogat Farkaslakára, Tamási Áron szülőfalujába, ahol több Kárpát-medencei színtársulat is fellép 2022-ben, a Tamási Áron-emlékév apropóján.

A kultúra napi műsorban a színjátszásnál maradva, a nézők a Csíki Játékszín különleges Csárdáskirálynő előadásáról tudhatnak meg részleteket. A játékszín két évtizede áll a csíki közönség szolgálatában, a tehetséges színművészek és kiváló rendezők célja, a magyar kultúra és a világirodalom remekműveinek népszerűsítése.  A társulat évente négy nagyszínpadi darabot, több stúdiószínházi produkciót és mesejátékokat is kínál a nagyérdeműnek.

Magyar világ – a korábbi Térkép című magazinműsor új névvel várja szombat reggelenként a Duna nézőit!


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »