"Magyar lehet az angliai cserbenhagyásos gázoló" – de csak a zsidó hírhamisítók világában

"Magyar lehet az angliai cserbenhagyásos gázoló" – de csak a zsidó hírhamisítók világában

A HVG profi újságírói igencsak szorgalmasan dolgoznak liberális olvasóik hiteles tájékoztatása érdekében. Ma reggel megtudhatta a jámbor szabadelvű, hogy a semmirekellő franciák galád módon kimerészkednek a jórészt bevándorlók által lakott külvárosokba, hogy ott százával gyújtsák fel a szerencsétlenek autóit, este pedig arról értesülhetett a haladó szellemiségű internetező, hogy magyar lehet az angliai cserbenhagyásos gázoló.

Történt ugyanis, hogy a 38 éves "H. Gábor" elgázolt két lányt, miközben azok kézenfogva keltek át az úttesten a nagy-britanniai Oldhamben szilveszterkor, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. "H. Gábor" jogosítvány nélkül vezetett, autóját a baleset helyszínétől körülbelül egy kilométernyire találták meg.

"H." mellett három további férfiú, "O. Dávid", "K. János" és "P. Zoltán" ellen is vádat emeltek, mert konspiráltak az igazságszolgáltatás akadályozása érdekében.

Az egyik áldozat, a 12 éves Helina Kotlarova a helyszínen meghalt, 11 éves unokatestvére, Zaneta Krokova hétfőn a kórházban hunyt el. A négy férfi büntetőpere február 1-jén kezdődik – tudhatja meg a gyanútlan olvasó a HVG híréből.

És arra gondol, ej, micsoda szemét nép ez a magyar, elgázolnak két kislányt, majd még cserben is hagyják őket, aztán pedig konspirálnak, hogy ne lehessen igazságot szolgáltatni…

Hírdetés

Csakhogy e "külföldön dolgozó férfiak" egyáltalán nem magyarok, és ezt a HVG nagyon jól tudja. Ezért nem írták ki a nevüket.

A BBC szerencsére nem ennyire tapintatos, szemérmetes, cigánybűnöző-mosdató, magyarellenes uszító, és tudatta szépen a világgal, hogy ezeket az aljas gyilkosokat úgy hívják, hogy Hegedűs Gábor, Orsós Dávid, Pető Zoltán és Kalányos János. Igazi honfoglalás kori nevek, nemdebár?

Szóval lehetnének ezek a szemetek magyarok is. Csak éppen nem azok. És ugyanez a helyzet a HVG firkászaival is.

(Kuruc.info)

Frissítés: mint kiderült, a Manchester Evening News még a BBC-nél is megátalkodottabb: ez a lap ugyanis képeket is közölt az elkövetőkről.

Magyarok lehetnek, ugye?…


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »