Magas rangú EU-hivatalnok MIGRÁNSSIMOGATÓ lányát gyilkolta meg egy fiatal BETOLAKODÓ Németországban

Egy afgán KONTINENSFOGLALÓT gyanúsítanak a magas rangú EU-hivatalnok lányának megerőszakolásával és meggyilkolásával Németországban. A meggyilkolt medika decemberben lett volna húsz éves, tanulmányai mellett önkéntesen dolgozott egy menekülttáborban is.

Magyar Menedék - Horthy-naptár

Maria Ladenburger egy buliból tartott hazafelé biciklivel Freiburg egyetemi városában, amikor a kerékpárúton megtámadták. Megerőszakolták, majd vízbe fojtották, a testét a Dreisam folyóban találták meg később. A buliból éjjel 2:40-kor indult haza, amikor a Schwarzwald Stadion mögött, a folyó partján szembetalálkozott az afgán ÁLATTAL.

Hírdetés

A megdöbbentő eset még október 16-án történt, de csak a gyanúsított pénteki letartóztatása után hozták nyilvánosságra. A rendőrök a kerékpárút közelében egy bokron megtalálták az elkövető egy hajtincsét, amely alapján szűkíthették a kört, valamint Maria sálját, amelyen szintén megtalálható volt a tettes DNS-nyoma. A 17 éves gyanúsított tavaly érkezett Németországba kíséret nélküli kiskorúként, és egy helyi családnál lakott. Elfogása után beismerte tettét.

Maria Ladenburger szabadidejében egy freiburgi menekültotthonban dolgozott segítőként, de azt nem tudni, találkozott-e korábban a gyilkosával. David Müller, a rendőrség speciális ügyosztályának vezetője szerint a tanúvallomások és az internetes nyomozás révén fel tudják deríteni a Maria életének utolsó óráiban történteket.

A gyilkosság tovább növeli a nyomást Angela Merkel kancelláron, aki 2015 óta több, mint egymillió migráns előtt nyitotta meg Németország határait.

express.co.uk


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »