Letiltotta a Fidesz dr. Popély Gyulát, mert a Mi Hazánk EP-jelöltje lett

Letiltotta a Fidesz dr. Popély Gyulát, mert a Mi Hazánk EP-jelöltje lett

Szélsőséges és etikátlan módszerekkel próbálja meg ellehetetleníteni a Mi Hazánk Mozgalmat a balliberális ellenzék, illetve a Fidesz, ezért etikai kódexet ajánl figyelmükbe Novák Előd, a Mi Hazánk EP-kampányfőnöke.

Hírdetés

Novák Előd tiltakozott, amiért a Fidesz letiltotta a gödi önkormányzat március 15-ei ünnepségére meghívott dr. Popély Gyulát pusztán azért, mert a Mi Hazánk EP-képviselőjelöltje lett, holott politikai hovatartozása miatt nem érhetne hátrányt senki, és nem pártrendezvényre, hanem önkormányzati ünnepségre hívták. Nem először próbál a Fidesz ellehetetleníteni valakit a Mi Hazánk felvállalása miatt, legutóbb egy borsodi standolás miatt indított a rendőrség eljárást a párt egyik helyi vezetőjével szemben, amiért 48 helyett csak 46 és fél órával korábban jelentették be azt a standolást, ami Novák Előd szerint nem is tartozhatna a gyülekezési törvény hatálya alá, abszurd, hogy már egy-két ember beszélgetését is előre bejelentendő eseményként próbálják ellehetetleníteni.

A Mi Hazánk EP-kampányfőnöke kifejtette: pártja kötelezővé tenné minden induló szervezet számára választási program megalkotását és közzétételét, ahogy a szavazólapra való kerülésnek feltétele lenne a listavezetők számára egy köztelevíziós vita is, egyenlő feltételekkel, hogy az etikátlan módszerek helyett végre nívósabb, programalapú kampány legyen.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »