Leolvadt agyú hülye nőt neveztek ki Svédország fő terrorelhárítójának

A Stockholmot káoszba taszító feminista hóeltakarítás és a vitákban alulmaradt nők számára létrehozott forróvonal a kanyarban sincs a Svédországból érkező mai hírekhez képest. Az extrémizmus elleni harc nemzeti főkoordinátorának most kinevezett 45 éves Anna Carlstedt ugyanis első nyilvános interjúja a következőt adta elő a svéd állami rádióban…

Magyar Menedék - Magyar Jézus

Amikor feltették neki a kérdést, mi a véleménye arról, hogy Svédországból utazik a legtöbb önkéntes a Közel-Keletre, hogy ott terrorszervezetek szolgálatába álljon…

(Kérjük kapaszkodni.)

Hírdetés

„Igaz, hogy az iszlám szélsőséges mozgalmak erősödnek, de ennek elsősorban a fehér felsőbbrendűséget hirdető szélsőjobboldali mozgalmak az okai. E két mozgalom között szoros kölcsönhatás áll fenn, és emiatt polarizálódik a társadalom.”

Az interjú további részében kifejtette, hogy az iszlám terrortámadások egyenes válaszok a muszlimokat sújtó „náci” ideológia terjedésével, és elmélete alátámasztására azt adta elő, hogy „a kirekesztő eszmék sajnálatos terjedése egyenes arányban áll a muszlim kisebbség radikalizációjával”.

Anna Carlstedt semmiféle rendvédelmi vagy titkosszolgálati ismeretekkel vagy gyakorlattal nem rendelkezik. 2016 októberéig a Svéd Vöröskereszt elnöke volt, s ebben a minőségében már súlyos kritikák érték tevékenységét. Végzettségét tekintve egyébként bölcsész, 2005-ben Nostradamus próféciáinak irodalmi stílusáról írta diplomamunkáját.

T.P.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »