Lenyelte a mobilját, fél évig volt a gyomrában

Kibírhatatlan hasi fájdalmakra panaszkodott az egyiptomi férfi, ezért az orvosok röntgenvizsgálatnak vetették alá, és megdöbbenve tapasztalták, hogy egy mobiltelefon van a gyomrában. A férfi a helyi kórházban jelentkezett hasi fájdalmakkal, ahol az orvosok először a gyomrában és a belében keletkezett fertőzéseket kezelték. Aztán amikor megnézték a férfi gyomráról készült röntgenfelvételt, megdöbbentek: egy telefon volt benne.

A páciens bevallotta, hogy hat hónappal a vizsgálat előtt nyelte le a készüléket, de túlságosan szégyellte magát ahhoz, hogy segítséget kérjen. Azt remélte, hogy az eszköz természetes úton távozik a szervezetéből, azonban az a gyomrába ékelődött.

Hírdetés

Fél éven keresztül nem tudott rendesen enni és inni, mert a mobiltelefon megakadályozta, hogy a táplálék áthaladjon a bélrendszerén. Végül aztán szégyenérzetét leküzdve elszánta magát, és elment a helyi kórházba, ahol az orvosok közölték vele, hogy azonnal meg kell műteni. A férfi orvosai úgy vélik, hogy teljesen fel fog épülni. Az azonban a mai napig nem derült ki, hogy miért nyelte le a mobiltelefont.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »