Lemészárolta szomszédjait a lelepleződött tolvaj

Lemészárolta szomszédjait a lelepleződött tolvaj

Lemészárolta szomszédjait a lelepleződött tolvaj

Különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség egy fiatal ceglédi férfi ellen, aki 2015 decemberében szabályosan lemészárolta szomszédjait.

Hírdetés

A vádlott élettársával lakott a későbbi áldozatok mellett – a nő tartotta el, akit gyakran meg is vert, a konfliktusok pedig mindennaposak voltak. Ezt látva próbált meg segítséget nyújtani a párnak a két későbbi áldozat: a 39 éves férfi és 61 éves anyja gyakran áthívták beszélgetni a szomszédokat, hogy rendezni tudják viszonyukat.

Az egyik látogatás alkalmával a vádlott ellopott egy mobilt a vendéglátóktól; amikor erre rájöttek, a férfi bosszúból egy cetlit szegezett ki a pár kerítésére „Itt egy tolvaj lakik” felirattal.

A leleplezést látva a dühbe jött férfi még aznap este bosszút állt: több késsel felfegyverkezve ment át a szomszédba, majd a hozott és a lakásban talált késekkel több, mint ötvenszer megszúrta, megvágta a két sértettet, és hagyta őket meghalni.

Otthon barátnője számonkérésére aztán azt hazudta, hogy a szomszédok elköltöztek. A nő ezt nehezen hitte el, reggel átment a szomszédba, és rátalált a holttestekre.

A vádlott jelenleg előzetes letartóztatásban várja az ítélethozatalt, a vádpontok alapján akár életfogytig terjedő szabadságvesztésre is számíthat. 


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »