Lelki fröccs: Bátraké a szerencse

Lelki fröccs: Bátraké a szerencse

Tartja a mondás. A szerencse azonban nem minden alkalommal szerencse, sőt. A legtöbb esetben kitartás szükségeltetik hozzá, elhivatottság, kiállás és jó adagnyi bátorság, hogy el tudjuk érni mindazt, amit kitűztünk magunknak célul. Már persze, ha ki mertük tűzni a célt.

Ez tán a legelső lépés. A legtöbben azonban még ide sem jutnak el. Nem kritika ez, pusztán tény. Sokan maguknak sem merik bevallani, mit szeretnének valójában, hogyan akarják élni az életet, annak különböző szeletét. Kevesek azok, akik ezzel tisztában vannak, s még kevesebbek, akik teszik is.

Hírdetés

S ilyen formán, ha bátorsággal vértezed fel magad, a szerencse is melléd szegődhet, hisz oly kevesen indulnak meg, hogy a szerencse már annak is örül, hogy végre odaszegődhet valaki mellé.

Ezek a hetek most a bátorságról szólnak. Arról, hogy meg tudj indulni, ha akarsz. Ha van egy régi dédelgetett álmod, másként látsz valamit, amivel tudod, hogy jobbat tehetnél, ha tudod, hogy alakíthatnál akár az egyéni életeden, menj és tedd meg. Mert most még a levegőben is a bátorság ereje érződik, segítenek téged a láthatatlan erők, de akár azt is mondhatnám, szinte már löknek. Vedd elő a bátorságodat, még akkor is, ha félsz, ha nem tudod, mi és hogyan lesz. Tedd meg, mert most a szerencse melléd szegődhet. Ha hagyod, ha teszed, ha bátran beleállsz, és nem csak állsz. Szóval, most igazán a bátraké a szerencse. Sok sikert neked.

Ambrózai Zsuzsanna, Ember_kép


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »