Legyenek a menekültekből úszómesterek, avagy a bakot megtenni kertésznek…

Legyenek a menekültekből úszómesterek, avagy a bakot megtenni kertésznek…

Tény, hogy Németországban a fürdőszezon eljövetelével megnövekedett a lányok és asszonyok elleni, a muszlim migránsok által elkövetett szexuális támadások száma. Ezenkívül több uszodát azért kellett bezárni, mert nincs szakképzett úszómester, aki a fürdőzők vízbiztonságára figyelne. Egész Németországban mintegy 2500 betöltetlen hely van, amire nemigen találnak jelentkezőt.

Mi a megoldás? A Német Úszómesterek Szövetsége (BDS) arra tett javaslatot, hogy menekülteket kellene úszómesternek kiképezni!

„Ez egy integrációs intézkedés, amiből mindenki hasznot húzna”, mondta Peter Harzheim BDS-elnök. „Nekünk hiányzik a szakképzett munkaerő. Éppen ezért hanyagság lenne, ha ezeket az erőforrásokat nem használnánk ki.” Hozzátette, hogy az úszómesterré kiképzett "menekültek" ahhoz is hozzájárulhatnak, hogy az uszodákban kevésbé legyenek interkulturális konfliktusok. „Nevezetesen gyakran arról van szó, hogy a nők egy csoport migráns által már zaklatva érzik magukat, csak mert ezek ránéznek. Az ilyen helyzeteket aztán gyorsabban lehetne mérsékelni.” (Tehát arról van szó, hogy a migránsok csak nézik őket, és nem arról, hogy a német nőknek már tapasztalatuk van, hogy ezek sokszor tapizzák vagy megerőszakolják őket. Micsoda egy hazudozó senkiházi!)

A német nemzetet hátba döfő, szavazatvadász politikusok persze rögtön rárepültek a témára.

Ibrahim Yetim (aki úgy német, ahogyan Ahmed svéd, vagy Mickey ló) , a szociáldemokraták észak-rajna-vesztfáliai tartományi képviselője elmondta: „Ha megy, remek dolog lenne. Fontos a fiatal menekülteknek perspektívát adni.” (Perspektívát, azaz kitekintést adni mire? A német lányok domborulataira?)

Josefine Paul, a zöldek tartományi frakciójának megbízott elnöknője szerint „a menekültek az interkulturális megértésben közvetítőként lehetnek tevékenyek.” Az embernek először látnia kell, hogy a menekültek tudnak-e úszni, tette hozzá, majd így folytatta: „Éppen ezért a már meglévő úszótanfolyamokkal kapcsolatos kínálatot ki kell bővíteni.” (Tehát ő is szeret más kontójára ígérgetni, jelen esetben a német adófizetők „szerszámával” a csalánt verni.)

Özlem Demirel (aki úgy német, ahogyan Ahmed svéd, vagy Mickey ló), a baloldali párt tartományi szóvivőnője hangsúlyozta: „A több nyelvvel bíró emberek az esetleges félreértéseket gyorsabban tudják megszüntetni.” Az uszodákban történt szexuális támadásokkal kapcsolatban több felvilágosító munkát akar, és ezt mondta: „Általánosságban a társadalomban a nőkkel szemben több tiszteletet kell kinyilvánítani.” (Tehát úgy általában a társadalomban, azaz a német férfiaknak is magukba kell nézniük, hiszen ők legalább annyira bűnösök. Ilyen egy, a felelősséget elkenő, a saját fajtáját mentegető senkiházi!)

Hírdetés

A hatalmas felháborodás után Harzheim BDS-elnök visszatáncolt, és azt bizonygatta, hogy nem a migránsok célirányosan úszómesterré képzését javasolta, hanem hogy el tudja fogadni, ha egy migráns úszómesterként dolgozik. (Mintha az jobb lenne…)

Den Bock zum Gärtner machen, mondja a német. A bakot megtenni kertésznek.

Az ember esze megáll!

Hidra – Kuruc.info

Forrás:

Zu wenig Aufsichtspersonal – Flüchtlinge als Bademeister gesucht

„Integrative Maßnahme“ – Flüchtlinge als Bademeister? Verbandschef rudert zurück

Migrants to be trained as German pool lifeguards to reduce escalating sex attacks by refugees at public baths

Egyre több a szexuális erőszak a német strandokon – ki nem találnák, hogy kik az elkövetők

Tízéves osztrák kisfiút erőszakolt meg egy iraki "menekült" – de meg kell őt érteni: nagyon erős szexuális étvágya van


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »