Lázár az oltásellenesekről: "mindenkinek jogában áll hülyének lenni, és jogában áll meghalni"

Lázár az oltásellenesekről: "mindenkinek jogában áll hülyének lenni, és jogában áll meghalni"

Lázár János kormánybiztos a koronavírus-járvány miatt online tartotta meg értekezletét a tram-trainről szerda este, amely november végén indul útjára, és Szeged, valamint Hódmezővásárhely között közlekedik.

Az online fórumon beszélt a tram-trainnel kapcsolatos tudnivalókról, majd a közvetítést nézők kérdéseire is reagált. Csakhogy a kérdések között volt olyan is, amely nem elsősorban a vasútvillamosra fókuszált, és Lázár János ilyenkor meglepően könnyen elkalandozott a témák között, írja a Szegeder nyomán az Index.

Így például többször is beszélt Márki-Zay Péterről, akiről kijelentette, hogy azt a kerületet biztosan nem nyeri meg, ahol Lázár János az országgyűlési képviselő, de azt is mondta, hogy csak papíron van polgármestere Hódmezővásárhelynek, Márki-Zay Péter ugyanis az országot akarja vezetni, aztán akár a glóbuszt is.

Hírdetés

Lázár János kitért arra is, hogy rengeteg kérdésük van a hódmezővásárhelyi eredményekkel kapcsolatban, de semmi válaszuk nincs, hogy az elmúlt három évben valami előrelépés történt volna.

"Mi is keressük az eredményeket és a pozitív változásokat, de nem találjuk egyelőre" – beszélt Lázár János gúnyos mosoly kíséretében Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi tevékenységéről.

Az egyik néző még jobban kiborította a kormánybiztost, miután arról faggatta, hogy Lázár hogyan tud tram-trainezni, amikor a kérdező vegzálva van.

"Itt összevezetődik a tram-train és a Covid, óriási intellektuális teljesítmény" – reagált Lázár János, majd folytatta a felolvasást, amelyből kiderült, hogy a hozzászóló oltásellenes, szerinte ugyanis "méregvakcináznak" mindenkit, miközben nincs semmiféle pandémia, csak mérgezés, és "az oltással nyomorékká teszik az embereket".

"Aljas, beteg állatoknak nevez bennünket, akik a védőoltás mellett vagyunk. Én úgy gondolom, hogy az ember a saját életét szabadon kockáztathatja, ez kétségtelenül igaz, tehát mindenkinek jogában áll hülyének lenni, és mindenkinek jogában áll meghalni." Lázár János azzal zárta a gondolatmenetet, hogy szerinte, aki felveszi a védőoltást, hozzájárul ahhoz, hogy ezen minél hamarabb túl legyünk, és ezt az időszakot összefogva, igaz, kockázatot vállalva, de közösen túléljük.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »