Lángra kapott egy hulladékfeldolgozó munkacsarnoka, több áldozat kritikus állapotban van

Lángra kapott egy hulladékfeldolgozó munkacsarnoka, több áldozat kritikus állapotban van

Súlyos tűzeset történt a főváros melletti Popești Leordeniban található hulladékfeldolgozó üzem egyik csarnokában, amely során tízenegy személy megsérült.

Hírdetés

A csarnokban egyelőre ismeretlen okból lángra kapott egy munkagép, majd a tűz gyorsan továbbterjedt a csarnokban – közölte a bukarest-iflovi katasztrófavédelem. A helyszínre nyolc tűzoltóautó és több rohammnetőkocsi vonult ki. A tüzet sikeresen megfékezte a tűzoltóság, a sajtóinformációk szerint a helyszínen jelenleg vizsgálatok zajlanak a gyulladás okának meghatározása érdekében.

Az esetnek tizenegy sérült áldozata van, hat személy égési sérüléseket szerzett, akik közül öten nagyon súlyos állapotban vannak, illetve további öt személy füstmérgezést szenvedett. Az áldozatok közül négy füstmérgezést szenvedett munkás visszautasította a kórházi kezelést, a többieket a rohammantőszolgálat három környéken lévő kórházba szállított. A hivatalos közlemény szerint miután sikerül stabilizálni a kritikus állapotban lévő személyek állapotát, lehetséges, hogy más kórházba szállítják kezelésre. (agerpres, digi24, hírszerk.)

Nyitókép: illusztráció. Fotó: ISU Bucuresti-Ilfov Facebook-oldal.


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »