Labdarúgó NB I – Kiesési rangadó hét góllal

A Kisvárda 4-3-ra legyőzte vasárnap a vendég Mezőkövesdet a kiesett csapatok csatájában a labdarúgó NB I 32. fordulójában.

A sereghajtó sorozatban hetedik vereségét szenvedte el és immár kilenc kör óta nyeretlen az élvonalban.

32. forduló:

Kisvárda Master Good-Mezőkövesd Zsóry FC 4-3 (4-0)
————————————————–
Kisvárda, v.: Zierkelbach

Hírdetés

    gólszerzők: Camaj (18., 45+1.), Mesanovic (26.), Cipetic (36.), illetve Ináncsi (85.), Molnár (87., 91.)

    sárga lap: Lippai (59.), illetve Szolgai (45+2.), Kállai (52.), Brtan (80.)

    Kisvárda Master Good:
    ———————
Kovács M. – Cipetic, Lippai, Jovicic, Körmendi – Matic (Lucas, 63.), Osztrovka – Navratil (Spasic, 70.), Makowski (Nikolov, 63.), Camaj (Szikszai, 70.) – Mesanovic (Ilievski, 70.)

    Mezőkövesd Zsóry FC:
    ——————–
Kovácsik – Kállai, Beriasvili (Pillár, a szünetben), Szivacski, Vajda – Nagy G. (Ináncsi, 83.), Cseri (Molnár, 64.), Szolgai – Kócs-Washburn (Drazic, 64.), Szalai J., Bőle (Brtan, a szünetben)

Amíg a Mezőkövesd enerváltan játszott a tét nélküli összecsapáson, addig a Kisvárda igyekezett szépen búcsúzni a közönségétől, így az első perctől nagy fölényben volt. A kombinatívan és nagy kedvvel futballozó hazaiak bő negyedóra után megszerezték a vezetést, ráadásul ezt követően sem vettek vissza a tempóból, sorra vezették a veszélyes akciókat és dolgozták ki az újabb helyzeteket. A játék képe alapján nem volt meglepő, hogy a Kisvárda 3-0-ra ellépett. A Mezőkövesdnek csak ezután volt két lehetősége, de a szünet előtti slusszpoén egy gyors kontra végén ismét a Kisvárdáé volt.
   
A második félidőre a vendégek kettős cserével próbálták frissíteni a csapatukat, de nem elsősorban ennek volt köszönhető, hogy kiegyenlítettebbé vált a játék, sokkal inkább annak, hogy a Kisvárda kevésbé erőltette a támadásokat a biztos előnye birtokában. A térfélcserét követően jószerivel teljesen eseménytelenül teltek a percek, legtöbbször az egyik csapat passzolgatott a középpályán. A Mezőkövesd a hajrában ugyan váratlanul három gólt is szerzett – az elsőt az újonc Ináncsi lőtte, Molnár pedig duplázott -, de a Kisvárda az első félidőben nyújtott teljesítményének köszönhetően megérdemelten diadalmaskodott.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »