Kurválkodásra adta a fejét a szombat hajnalban megölt budapesti lány

Kurválkodásra adta a fejét a szombat hajnalban megölt budapesti lány

Egy szál törülközőbe csavarva állt, és telefonált lakásuk ajtaja előtt péntek délután – így látták utoljára a szomszédok azt a csinos fiatal lányt, akit szombat hajnalban otthonában késeltek halálra.

Azt, hogy éppen a következő kuncsaftjával egyeztetett-e, a nyomozók deríthetik majd ki. A Blikk információi szerint ugyanis a 19 éves „Nancy D.” egy internetes szexoldalon árulta bájait. A férfiakat Akácfa utcai lakásában fogadta, ahol a hét végén meggyilkolták – éppen ezért nem zárható ki, hogy egyik szexpartnere ragadott kést, és végzett a lánnyal.

Nancy édesanyja önmagát vádolja a történtekért.

Hírdetés

– Ez az én hibám is – mondta az anyja, de ennél többet nem akart elárulni; egyébként ő találta meg lánya holttestét. A nő a gyilkosság előtt lement az utcára, hogy megsétáltassa kutyájukat; amikor visszatért, „Nancy” már nem élt.

A nyomozók még szombat hajnalban sorra meghallgatták a lakókat, és vasárnap este több szomszédhoz újra be is csöngettek.

– Még be is kukucskáltam a lakásukba, mert nyitva volt a bejárati ajtón a kisablak, de semmi gyanúsat nem láttam – mesélte az egyik, neve elhallgatását kérő szomszéd lány, aki nem sokkal a gyilkosság után érhetett haza. – Tegnapelőtt is kijöttek a rendőrök, de sokkal többet nem tudtam nekik mondani. Egy ázsiai férfiról érdeklődtek tőlem és több lakótól is, de senkinek sem rémlett, hogy ilyen ember járt volna a környéken.

Bár az épület lépcsőházában egy sincs, a forgalmas belvárosi utcában azonban több térfigyelő kamera is van. A rendőrök ezeknek a felvételeit is átnézik, de vizsgálják a lány laptopját és mobiltelefonját, valamint levelezéseit is elolvassák, hogy minél hamarabb eljussanak a támadóhoz.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »