Kulturális bemutatót tartott néhány cigány Tiszacsegén

Kulturális bemutatót tartott néhány cigány Tiszacsegén

Kulturális bemutatót tartott néhány cigány Tiszacsegén

Bot és gázspray is előkerült abban a verekedésben, ami Tiszacsegén történt egy bolt pakolójában. A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Hírdetés

A rendőrségre 2019. július 17-én, 11 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy három férfi összeverekedett Tiszacsegén, egy élelmiszerbolt parkolójában.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és elszámoltatták a verekedőket. Mint kiderült egy 51 éves helyi férfi és 19 éves fia verekedett össze egy ugyancsak tiszacsegei 38 éves ismerősükkel. A férfiak egy korábbi nézeteltérésükön szólalkoztak össze, ami egészen addig fajult, hogy verekedni kezdtek.

A 19 éves fiú egy gázsprayt is használt haragosukkal szemben, míg a 38 éves férfi egy bottal ütötte ellenfeleit. A járőrök előállították őket a rendőrőrsre, ahol gyanúsítotti kihallgatásukon mindhárman beismerő vallomást tettek.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást velük szemben.

A nyomozó hatóság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »