Különleges témakínálattal bővül a Nyár 23

Különleges témakínálattal bővül a Nyár 23

A nagyszülők jól bevált receptjeivel, látogatható kis gazdaságok bemutatásával és egy hétre előremutató programajánlóval várja június 17-től, hétfőtől szombatig délelőttönként a nézőket a Nyár 23 a Dunán. A műsor további különlegessége, hogy a Vár a Kárpát-medence részeként a közmédia csatornáinak televíziós- és rádiós műsorvezetői mutatják be a számukra kedves utazási célpontokat.

A Nyár 23 már pénteken délelőtt elkezdődik a Család-barát adásában. Rátonyi Kriszta és Fodor Imre a révfülöpi stúdióból többször bejelentkezik és a nyári magazin számos kulisszatitkát mutatja meg a nézőknek. A Nyár 23 szombati rendhagyó kezdőadásához csatlakozik Somossy Barbara és Forró Bence is, és négyesben köszöntik 10 órától a Duna nézőit.

A Kárpát-medence turisztikai kínálatát bemutató műsor kibővült tematikájáról az M5 Librettó című műsorában Rátonyi Kriszta és Fodor Imre osztott meg további érdekességeket. Idén már nemcsak magyarországi, hanem határon túli helyszínek is megismerhetők az adásokban.

Hírdetés

– részletezte Rátonyi Kriszta az M5 Librettójában. Kiemelte, nagyon várja a Nyár 23 másik friss tartalmát, a nagyszülők legjobb receptjeinek bemutatását, amelyben fiatalok készítik el – felmenőikkel közösen – a tőlük tanult finomságokat, ezzel számos konyhai fortélyba avatják be a nézőket.

Fodor Imre legjobban a kisebb, de látogatható gazdaságokat bemutató műsorelemekre és a programajánlókra kíváncsi. Ez utóbbi különlegessége, hogy mindig egy hétre előre ajánlják az érdekes és izgalmas kikapcsolódási lehetőségeket, hogy a nézőknek legyen idejük felkészülni, ha részt vennének valamelyik eseményen.

Nyár 23 – június 17-én rendhagyó adással, majd hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán.

(MTVA/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »