Közvilágítási oszlopnak csapódott egy jármű Komáromban, melyben csempészek tartózkodtak

Közvilágítási oszlopnak csapódott egy jármű Komáromban, melyben csempészek tartózkodtak

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy magyar rendőrjárőr által üldözött cseh rendszámú jármű a komáromi Lúdpiac téren (Tržničné námestie). Az autóban tartózkodó személyek elmenekültek, de a rendőrség hamarosan megtalálta egyiküket, egy 22 éves azerbajdzsáni állampolgárt. A férfit Érsekújvárban adták át az idegenrendészetnek – tájékoztatott a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság.

A magyar rendőrjárőr az Erzsébet híd magyarországi oldalán a rendőrökkel együttműködve teljesítette feladatát, amikor egy cseh rendszámú Cadillac CTS járműről kapott tájékoztatást az operatív tiszttől. A jármű az M1-es autópályán haladt, majd Szlovákia felé vette az irányt a rendőrjárőr előtt, mire a rendőrök üldözni kezdték. Komáromban, a Lúdpiac téren a Cadillac sofőrje elvesztette uralmát, és egy közvilágítási oszlopnak csapódott, a két férfi pedig elmenekült a helyszínről.

Hírdetés

A rendőrök rövid időn belül megtalálták az egyik férfit, aki a városi piac közelében bujkált. A rendőrség keresi a második férfit, aki az üldözött autóban ült. A Komáromi Rendőrkapitányság Járási Igazgatóságának bűnügyi osztályának nyomozója csempészet bűntette miatt indított büntetőeljárást.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »