Közúti veszélyeztetés – keressük a GWK-999 rendszámú fekete Mercedes terepjáró tulajdonosát

Közúti veszélyeztetés – keressük a GWK-999 rendszámú fekete Mercedes terepjáró tulajdonosát

2016. november 19-én, 20.35-kor az M0-ás Budapest felé tartó, Pécel előtti szakaszán szakaszán a GWK-999 rendszámú fekete, vélhetően ML típusú Mercedes terepjáró vezetője minden előzmény nélkül először a követési távolságot nem betartva egy méterre megközelítette a középső sávban szabályosan közlekedő autót, majd ezt követően előzés közben 110 km/h sebességnél az autó elejét szinte súrolva szabálytalanul elé vágott, életveszélyes helyzetnek kitéve a szabályosan közlekedő autóban utazó két kisgyermeket és annak egy felnőtt vezetőjét.

A Mercedes ezután még többször sávot váltott irányjelzés nélkül, majd Pécelnél lehajtott a körgyűrűről.

Hírdetés

Az esetről készült videofelvételt szerkesztőségünk is megtekinthette, azt birtokunkba is került.

Kérjük, aki az említett gépkocsi tulajdonosával kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik (név, lakcím, telefonszám, Facebook-oldal, fénykép stb.), az jelezze a szerk(csiga)kuruc.info e-mail címen.

A hírportálunktól segítséget kérő olvasónk a rendőrség ilyen esetekben minimális segítőkészséget sem tanúsító hozzáállása miatt nem tett feljelentést, viszont nagyon szeretné személyesen tisztázni a gyermekei életét veszélyeztető vezetővel az ominózus helyzetet.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »