Közösen gyúrtunk Toroczkai Lászlóval a rend és az igazságosság szellemiségében

A hétvégén Gyulán járt Ásotthalom polgármestere, a Jobbik alelnöke, régi barátunk Toroczkai László. A látogatásról Facebook oldalán egy képes beszámolóval jelentkezett, amelyet mi változtatás nélkül közre adunk és nemsokára egy interjút is olvashattok Toroczkai Lászlóval. Kövessetek bennünket!

A Betyársereg gyulai főhadiszállásán, a régi barátaimnál jártam a hétvégén. Újra edzettünk egy kicsit együtt, mint a régi szép időkben, aztán egy sör mellett beszéltük meg hazánk és a nagyvilág ügyeit. Tyirityán Zsolt barátom döbbenten értesült arról, hogy egy ásotthalmi család a Betyársereghez fordult segítségért, mert egy Romániából érkezett, a mi vidékünkön tájidegen cigány szubkulturális szokásokat mutató csoport késsel felfegyverkezve csoportosan – a saját tanyájukra betörve – megtámadta a helyi magyar családot.

Elmondtam, hogy a helyi rendvédelmi erőkkel karöltve személyesen foglalkozom az üggyel, s addig nem nyugszom, ameddig ezek a román állampolgárságú bűnözők nem tűnnek el a vidékünkről, úgyhogy egyelőre nem jön a Betyársereg több száz tagja Ásotthalomra megvédeni a magyar családot, de Zsolt barátomékat meghívtam szeretett településünkre, hogy bemutassam, hogyan védjük és építjük ezt a vidéket, így a Betyársereg vezetője és szűk kísérete hamarosan tiszteletét teszi nálunk.

Hírdetés

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »