Körkép.sk exkluzív: Gyimesi György elhódította Stankát a szlovák Nagy Ő kezéről

Körkép.sk exkluzív: Gyimesi György elhódította Stankát a szlovák Nagy Ő kezéről

Nyitókép: cas.sk

Először ismerte el nyilvánosan kapcsolatát a felvidéki magyar politikus és a Nagy Ő műsor győztese.

Megszokhattuk, hogy Gyimesi György körül mindig forr a levegő. Az ismert felvidéki magyar politikus a közéletben és azon kívül is folyamatosan vonzza a figyelmet. A politikában a nemzeti, konzervatív értékeket valló Gyimesi a legutóbbi parlamenti választásokon a második legtöbb egyéni karikát gyűjtötte. A párt ugyan nem került be a parlamentbe, Gyimesi azonban továbbra is folyamatosan szerepel a sajtóban, mely követi minden politikai megnyilvánulását.

A szlovák médiában hetek óta téma, hogy vajon tényleg egy párt alkot-e Stankával, a szlovák Nagy Ő egyik szereplőjével. Stanka ugyanis nemcsak hogy szerepelt a Nagy Ő szlovákiai változatában, ami Rózsa címen futott, de meg is nyerte azt.

A szlovák Nagy Ő egyébként nem más, mint a 34 éves besztercebányai Radko Urbanyák. A korábban pincérként dolgozó, majd sikeres karriert felépített fiatalember évek óta külföldön, pontosabban Oslóban él, ahol több luxusétterem tulajdonosa.

Urbanyák azonban nem sokáig élvezhette kiválasztottja, a kelet-szlovákiai Stanislava Lučková társaságát, megjelent a színen ugyanis Gyimesi György.

A szlovák média először Stanka közösségi oldalán közzétett videóra figyelt fel, ahol palacsintát sütött. A helyszínről kiderült, hogy az bizony Gyimesi György csicseri házában készült. Azonnal beindult a találgatás, hogy vajon egy párt alkotnak-e. Kiderült, hogy Stanka Gyimesi unokatestvérének barátnője, ennek kapcsán készült az ominózus felvétel.

Hírdetés

Egészen mostanáig azonban egyikük sem erősítette meg a hírt, hogy együtt lennének. A Körképnek azonban sikerült tiszta vizet önteni a pohárba.

Megkerestük a politikust és Stankát is:

„Nem olyan régen ismerkedtünk meg. Egy őszinte kapcsolat nekem sokkal többet jelent, minthogy a nyilvánosság előtt éljem meg. Minden kapcsolat kezdetére egy bensőséges egymásra figyelés jellemző. A miénkre is. Szeretném ezt boldogságban megélni!”

– nyilatkozta a Körképnek Stanka.

Gyimesi Györgyöt úton a németországi foci Eb-re értük el. A politikus épp a vasárnapi Magyarország-Skócia mérkőzésre érkezik. Érdeklődésünkre megerősítette új kapcsolatát.

„Nagyon boldog időszakomat élem. Ez a találkozás egy véletlen találkozás. Tulajdonképp a boldogságomat az édesanyámnak köszönhetem, aki nálam volt látogatóban, amikor azt a műsort nézte, amiben Stanka szerepelt. Így figyeltem fel a televízióban rá, és kiderült, hogy a hölgy az unokatestvérem barátnője. Így a rokonom révén találkoztunk is személyesen!“

– árulta el a Körképnek Gyimesi, aki fiával a stuttgarti helyszínen tekinti majd meg vasárnap a várva várt. továbbjutást eldöntő Magyarország-Skócia mérkőzést.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »