Korábban nőimitátornak nevezték, most együtt fórumoznak vele

Vadai Ágnes jól tette, hogy részt vett a Jobbik által is szervezett jászberényi lakossági fórumon – jelentette ki a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője. Arató Gergely szerint ezzel az volt a cél, hogy helyi szinten jó együttműködés alakuljon ki az ellenzéki pártok között. Korábban a Jobbik nőimitátornak nevezte a Vadai Ágnest – emlékeztet a HírTV.

Ezen a héten sztárvendégként jelent meg és tartott előadást a DK-s politikus a Jobbik lakossági fórumán. Az a Vadai Ágnes, aki szerint 2006 őszén csőcselék gyújtotta fel a tévészékházat és táborozott a Kossuth téren. Mondta azokról, akik között jelentős számban jobbikos szimpatizánsok is voltak.

"Végre a jelennel és a jövővel kellene foglalkozni. A Jobbik ezt is teszi folyamatosan" – terelt a Jobbik frakcióvezető-helyettese. Szilágyi György szerint "attól függetlenül, hogy nem értenek egyet minden emberrel, az a céljuk, hogy egy széleskörű párbeszéd folyjon az országban".

Hírdetés

A Demokratikus Koalíció képviselője szerint Vadai jól tette, hogy részt vett a jászberényi lakossági fórumon.

"Én azt gondolom, hogy ott egy helyi együttműködés van, és ennek keretében hívták meg Vadai Ágnest, szerintem jól tették, hogy meghívták, és jól tették, hogy elment." Mondta mindezt Arató Gergely úgy, hogy 2012-ben még Gyurcsányt erkölcsi hullának, Vadait pedig nőimitátornak nevezte Pörzse Sándor.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »