Komoly világsztárok dicsérik szembe a magyar zenészt

Komoly világsztárok dicsérik szembe a magyar zenészt

Egy központi gondolatra épül Leslie Madoki zenekarának új albuma. Több zenei nagyágyú is véleményt formált az albumról.

„A Mandoki Soulmates legjobb a zenekar amit valaha hallani fogsz” – mondta Greg Lake (ELP), miután meghallgatta az együttes új lemezét, az A Memory Of Our Future című kiadványt.

„Ez a zenekar egyszerűen 100 százalékban képviseli azt, amire zenészként vágyok” – ez már Till Brönner „kritikája”.

Az A Memory Of Our Future című albumot analóg eszközökkel rögzítették és állították elő a kezdetektől fogva az utolsó pillanatig, hűen megőrizve a művészi folyamat autentikus élményét az első hangtól a kész bakelitig. „Ez az analóg hangzás esztétika, még egy telefon kis hangszóróján is átjön ebben a digitális világban, ahol a legtöbben streamingben fogják hallgatni… Egy kézzel, töltőtollal írt levél a közönségünknek” – nyilatkozta Leslie Mandoki.

Újdonság, hogy

Hírdetés

egy 80 perces, egy központi gondolatra épülő album elkészítése ritka vállalkozás

– állapítja meg az együttes közleménye.

A Mandoki Soulmates a rock és fúziós nagymesterek generációkat átölelő szuperbandája – melynek tagjai az alapító, Leslie Mandoki mellett: Ian Anderson (Jethro Tull), Mike Stern, Al Di Meola, Randy Brecker, Till Brönner, Bill Evans, John Helliwell (Supertramp), Cory Henry, Richard Bona, Steve Bailey, Simon Phillips (Toto), , Tony Carey (Rainbow), Nick van Eede (Cutting Crew), Jesse Siebenberg és Mark Hart (mindketten a Supertrampből) – egy olyan összefogás, mely az emberiség egységéért emel szót a megosztottság útvesztői közepette.

Az A Memory Of Our Future albummal a Mandoki Soulmates egyedülálló módon ötvözi a zene legmagasabb minőségét a maga társadalmilag és politikailag releváns üzeneteivel. Ez a lemez nem csupán a progresszív zene és a jazz rock rajongóinak szól, hanem minden olyan embernek, aki igazi és hiteles zenét keres.

„A fantasztikus dalok mélyen tükrözik Leslie Mandoki látomását arról, hogy hidakat építsen a progresszív jazz-rock éles szövegeivel, illetve kemény megjegyzéseket tegyen a korunk társadalmi kihívásaira…” –mondta Paul B. Birch angol zenekritikus.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »