Koalíciós partnerekből ellenségek, avagy mi folyik Terézvárosban?

Koalíciós partnerekből ellenségek, avagy mi folyik Terézvárosban?

Ebből balhé lesz! Gyurcsány kikészült!

Soproni Tamás momentumos polgármester még július végén eltávolított egy MSZP-s képviselőt a látszatkoalícióból, mert állítólag 14 millió forintos kárt okozott az önkormányzatnak. Ez azonban nem vetett véget a belső feszültségeknek.

Néhány napja a terézvárosi polgármester Facebook-posztjában minősítette Bálint György MSZP-s képviselőt, amire válaszul a helyi szocialisták küldték el melegebb éghajlatra a városvezetőt, aki egyébként a koalíciós partnerük.

A momentumos Soproni a közösségi oldalára feltöltött bírósági ítéletekkel bizonyította, hogy Bálint György 14 millió forinttal akarta megkárosítani az önkormányzatot, és hozzátette, a továbbiakban nem kíván vele együttműködni, azonban Bálint György képviselőtársai a vádat tisztességtelen támadásnak nevezték.

Az MSZP közleményben tért ki arra, hogy a Soproni által felrótt vád – miszerint fiktív kölcsönszerződést kötött Hatvani Csaba korábbi önkormányzati képviselővel – bírósági ítélet által bizonyítottan nem igaz.

– állítják.

Hírdetés

Hozzátették,

Azt is nehezményezik, hogy Soproni szerintük „a Fidesszel vállvetve” és nem a Fidesz ellen működik.

Bejegyzésüket azzal zárják, hogy „az MSZP minden tagja elkötelezett az ellenzéki összefogás mellett, és a tiszta, átláthatóan működő önkormányzati működésért”.

Ez az az ellenzéki koalíció, amely azt bizonygatja, hogy hatalomra jutása estén nem okozna neki problémát a hatalom és a politikai funkciók megosztása? Hiteles, nemde?

www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »