Kiskorú sértetteket csábított el közösségi platformon egy férfi

Kiskorú sértetteket csábított el közösségi platformon egy férfi

A Szentendrei Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki az egyik közösségi platformon több kiskorú lányt próbált elcsábítani – részben sikerrel. 

Hírdetés

A harmincas évei elején járó férfi több profillal is regisztrált az egyik közösségi oldalra, ahol magát tizenévesnek adta ki. Ezután 2018 tavasza és 2020 nyara közötti időszakban több, tizennegyedik életévét még be nem töltött lánnyal is felvette a kapcsolatot. Az üzenetváltások során a sértettek bizalmába férkőzött, majd arra próbálta őket rávenni, hogy nemi szervükről küldjenek neki képeket. A lányok egy része erre hajlandó is volt. Volt olyan lány is, akinek pedig – erre irányuló kérés nélkül – a férfi küldött olyan videót, amelyen önkielégítést végez.

Ezen túl a vádlott több ízben azt is kérte a levelezések során, hogy a lányok személyesen is találkozzanak vele és létesítsenek szexuális kapcsolatot is, amiért akár fizetne is nekik.

2018 nyarán az egyik sértettnél a férfinak sikerült is elérnie, hogy találkozzanak 2-3 alkalommal szexuális együttlét céljából.

A Szentendrei Járási Ügyészség az ügyben a férfivel szemben szeméremsértés vétsége valamint többrendbeli gyermekpornográfia bűntette és szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »