Kisdedek és szépkorúak évfordulót ünnepeltek Kicsinden

Kisdedek és szépkorúak évfordulót ünnepeltek Kicsinden

Két év kényszerkihagyás után újra megtartották a Jubilánsok ünnepségét Kicsinden. Köszöntötték a kisgyermekeket, azokat a lakosokat, akik az elmúlt két évben töltötték be 50., 60., 70. és 80. életévüket, a község legidősebbjeit, az ezüstlakodalmukat ülőket és egy gyémántlakodalmas házaspárt is.

Pásztor Rita polgármester a köszöntést a legkisebbekkel kezdte. Elmondta, a 2020-as évben sajnos egy kisgyermek sem született a községben, 2021-ben viszont négy gyermek lett a közösségük tagja.

Hírdetés

A kisgyermekes szülők után a kerek életjubileumukat ünneplők is átvehették a község ajándékát. S mivel kisközségről van szó, a polgármester asszony az ünnepelteket személyes köszöntővel tudta meglepni. A község legidősebb női tagja Kollár Ilona, aki a tavalyi évben töltötte be 86. életévét, Haizler István pedig 89 évével a község legidősebb férfija.

Mácsai János és felesége Anna tavaly ünnepelték 60 éves házassági évfordulójukat. A hosszú házasság receptjét nem tudják, de hogy a humor benne van, az biztos. János és Anna koccintottak is egymással és a jelenlévőkkel e gyémánt évfordulón az ünnepséget követő megvendégelésen.

Az ünnepen közreműködtek a helyi óvodások, a Csemadok táncosai és a Salixa vegyeskórus.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »